Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jeśli ktoś wmawia Ci ,że coś nie działa olej to i rób swoje.
Autor Wiadomość
noel76 

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012   

Strona główna FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Nie masz wiadomości Wyloguj [ noel76 ] Chat KONTAKT SKLEP

[ Dodano: Wto 14 Lut, 2012 ]
i kliknij profil a potem na dole strony bedzie do odhaczenia PRZYJMUJ PRYWATNE WIADOMOSCI i ustaw na TAK

masterp 

już chyba dobrze

noel76 

poszło.......

penis.com.pl
masturbator
masterp 

Ale jak ekspandera nie przerobisz sobie to będzie p będziesz o 1 cm walczyć 1 rok poczytaj na forum ja sobie przerobiłem żeby miał większą moc

A poza tym mega bul dla pyty pomp plus expander ciężko to się łonczy zobaczysz. Następnie powiem że jak szczepiesz konia przed pompką to będzie pyta mega boleć przy pompowaniu wię nie polecam

noel76 

tzn jak przerobic ekpandera? Co do bólu to ja mam obrzezany i jest duzo bardziej wytrzymały na te sprawy...

Napisz jak przerobiłeś ekpandera? i jak to zrobić....

masterp 

Poprostu musisz zamienić gumową linke mocującą żołądz do expandera na normalną line tej samej grubości najlepiej taką z tworzywa stucznego ! Dlaczego ? Dlatego że ta guwowa linka przy sile naciągu jakiś 2,5 kg zaczyna się rozciągać tzn. rozciąga się ona zamiast penisa i przez to pyty nie można konkretnie natarmosić, a takie naciski do 2,5 kg to mogą być pomocne dla małej, chudej i niewycwiczonej pyty takiej pytki do 15 cm. A twoja pyta to kawał wycwiczonego mięcha więc takiej lekkiej popierdułki nie odczujesz ! Mój pen jak miał 16 cm to wieszałem sobie po 4 kg. do niego i se wisiało . Następnie powiem, że jak pyte naompujesz to ona jest opuchnięta i jak włożysz opuchniętą w expander to przy dużych naciągach będzie ci się ta opuchnięta skóra marszczyć i zwijać tam gdzie pena przywiążesz to takiej plastikowej podkładki ! Marszczyć się będzie ponieważ duża moć i ta opuchlizna zrobią swoje można wytrzymać ale tak napierdala że pot z bulu leci po plecach. Jak będziesz chciał się męczyć to wiadomo tyraj ja już wysiadłem ! Jeszcze masz do wyboru stosować naciąg i gumową linke jak w instrukcji ale to zapomnij, że ci coś pójdzie no chybam, że od pierscieni i pompki a pomyślisz se że od extendera też

Nosferatis 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2012   

Hej noel76!
Co to tych tabletek to ja stosuje je tylko żeby dostarczyć organizmowi niezbędnych materiałów do produkcji nasienia.Więc nie wiem czy akurat wstrzykiwanie Testosteronu ma jakikolwiek wpływ na rozrost penisa.Choć nadmiar tego hormonu powoduje niszczenie cebulek włosowych.I żeby się później nie okazało po takich zabiegach ,że facetowi w wieku np 20 kilku lat wychodzą włosy na głowie.Ja akurat obecnie biorę kapsułki z cynkiem i selenem no i dodatkowo magnez. Bo zauważyłem na sobie ,że z tymi zimnymi kompresami i masażami jąder moja sperma jest po prostu jak by się tu wyrazić bardziej gęstsza,biała nie jest tak rozwodniona.A dzięki temu ,że się sam nie zabawiam z sobą to jest jej wyraźnie bardzo dużo.Wiem ,że to brzmi perwersyjnie ale podczas wytrysku czuć ,że się nią sika.Podobne uczucie jak podczas oddawania moczu.

[ Dodano: Sro 15 Lut, 2012 ]
andrzejgadarr Gdyby rzeczywiście chemicy wiedzieli jak dokładnie działa mechanizm łączenia się 2 atomów to moją pasją nie byłoby tworzenie związków tylko pierwiastków (oczywiście stabilnych izotopów. Może to i naiwne tak sądzić ale ja jednak uważam ,że w określonych warunkach połączenie np 2 pierwiastków może dawać inny nowy pierwiastek a nie tylko związek.Oczywiście idzie produkować nowe pierwiastki na drodze przemian jądrowych ale są to tylko niestabilne izotopy.Na drodze takich przemian idzie nawet otrzymać złoto tylko ,że na co człowiekowi taki metal ,który rozpada się po niecałej sekundzie.Więc potrzebna jest nowa metoda). A niestety nawet mechanika kwantowa mi tego procesu nie tłumaczy jedynie co to trochę go przybliża.Podobny przykładem może być np grawitacja. Fizycy de facto nawet nie wiedzą czym jest (zapytaj się jakiegokolwiek fizyka czym dokładnie jest grawitacja ). W skrócie uważa się ,że większe obiekty przyciągają mniejsze i stąd wiemy ,że człowiek nie może latać. Tylko ,że ta teoria też za dużo niczego nie wyjaśnia, kiedyś na wykładzie z fizyki powiedziałem profesorowi ,że grawitacja może wynikać z tego ,że na ciała nie oddziałują żadne inne większe masy ale po prostu inne nieznane nam cząsteczki ,które się niejako nakładają na materie.I najlepsze jest to ,że Pan profesor nie mógł znaleźć żadnego sensownego argumentu żeby to obalić.Więc z tymi teoriami to nie jest do końca tak ,że są one wyznacznikiem pewności.Nie będę dalej już się rozwodził bo to raczej nie jest forum na tego typu przemyślenia.

[ Dodano: Sro 15 Lut, 2012 ]
Co do tych ćwiczeń i dziwienia się ,że to niewiarygodne ćwiczyć przez 4 godziny. To przecież nikt nikomu nie każe z ćwiczeń robić osobnego rytuału. Ja nawet ćwiczę kiedy się uczę,czytam książki czy siedzę przy laptopie.Więc nie czekam tych 4 godzin ćwicząc z pompką.Akurat tv ja w ogóle nie oglądam bo według mnie to lasowanie umysłu. W końcu i tak wszystkie informacje podawane przez media są niejako cenzurowane i te wszystkie komentarze np. polityczne są wyłącznie opiniami tamtejszych osób nie moimi.A i tak pewnie bym się z telewizji nie dowiedział o tym ,że nasi p(osłowie) mają zamiar wybudować sobie nowy większy sejm. Choć akurat według mnie w przypadku gdy obora staje się za mała to powinno się zmniejszać ilość świń a nie ją rozbudowywać.Ale także nie ukrywam ,że przeważnie ćwiczę też w nocy z tego względu ,że od najmłodszych lat i tak nigdy jakoś długo nie mogłem spać. Ja śpię maksymalnie ok 6 godzin i to jeszcze żeby tak spać musiałbym się nieźle zmęczyć za dnia.A czasami nawet sypiam co drugi dzień.I nie doszukuje się w tym żadnej nienormalności bo mam to od najmłodszych lat , a mamienie swojego umysłu psychotropami w moim wypadku nie wchodzi w grę.Nawet mój nick jak zdążyłeś zauważyć to zbitek słów oznaczający mniej więcej w polskim tłumaczeniu chodzący po zmroku.

masterp 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2012   

Nie chce zmieniać tematu forum więc napisze w paru zdaniach ! Masz racje z tą telewizyjna propagandą ja nawet pokusze się i nazwe ją propagandą reżimową czyli propagandą brukselską która uważa się za jedyny organ i ciało głoszące ostateczną i definitywną prawde i recepte na życie ! Według mnie opinie człowiek powinien budować sam nie na zdaniu subiektywnym pana dziejnikarza tylko na statystykach na gospodarce na hdi wskaznikach na histori, na naturze człowieka oraz na położeniu geoolitycznym państwa itp.

Odpowiedz do tematu