Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jeśli ktoś wmawia Ci ,że coś nie działa olej to i rób swoje.
Autor Wiadomość
masterp 

Wysłany: Sro 08 Lut, 2012   

Mam już na sobie pompererere ! 90 minut dlatego że NOSFERATIS tak napisał, że tyle ma trwać 1 sesja a desje mają być dwie dziennie ! Więc ma racje, że 90 minut bo dopiero po 90 minutach pyta jest tak rozciągnięta, że ja mam w zwisie po wyjęciu pompki ponad 17 cm. A gdybym wyciągnoł po 60 minutach to by odrazu zjechało o 1,5 cm mniej w zwisie. Poprostu wtedy pyta jest maksymalnie rozciągnięta ! Tak lepiej niż 60 minut

noel76 

Wysłany: Czw 09 Lut, 2012   

Testosteron 1000000000000 mg Może z pytą też da się ;) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=vH9UyCrVxD4

kajok 

Wysłany: Pią 10 Lut, 2012   

Dziś przyjechała w końcu do mnie pompka z pistoletem. Używa się jej wygodnie, ale niestety długo to ona ciśnienia nie trzyma i trzeba co chwilę dopompowywać. :?

penis.com.pl
andropenis
masterp 

KOJAK cisnienie ci ucieka i powietrze nachodzi bo masz pewnie gumke nie szczelną ! Ile czasu dzisiaj pompowałeś ?

kajok 

No właśnie to chyba nie jest problem gumki, bo uszczelniłem ją taśmą teflonową. Powietrze ucieka chyba gdzieś przy łączeniu pompki z wężykiem, albo pistoletu z wężykiem... Pompowałem dziś jakieś pół godziny. Na więcej nie mam zbytnio czasu. Pzdr.

Xanad1 

Wysłany: Sob 11 Lut, 2012   

Ja mam taki pomysł bo tez kupiłem pompke i odebrałem wczoraj (bathmate) i cwiczyłem chwile, ale nie bardzo miałem warunki do tego, wiec to bylo jakies 5/10 minut.
Na czlonku pojawiły sie czerwone kropki malutkie czyli popekane krwinki..
Dzisiaj pocwicze dluzej, ale nie chce przesadzic tylko przyzwyczaic penis do podcisnienia

[ Dodano: Sob 11 Lut, 2012 ]
Mam jeszcze pytanie do tych, ktorzy pompki uzywaja.
Macie fioletowa skore miejscami po zdjeciu pompki?

andrzejgadarr 

ni popękane krwinki a naczynia krwionośne. A fioletowe zabarwienie to krwiaki...

masterp 

Mam fioletową skóre zawsze, a te czerwone małe kropki to popierdułka i tym się nie przejmuj to dobry znak znaczy, że pen się rozciąga ja z tym zawsze pompowałem bo to nie boli więc można ! Organizm ludzki jest tak mądrze skonstruowany, że sam wię kiedy ma dość poprostu wysyła ból to taka kontrolka jak w samochodzie ! Ból mały informuje, że poprostu nie można mocniej podkrencać ! Ból sredni alarmuje, że jak się jeszcze podkrenci to może coś się stać ! A ból super mocny, że jak nie odpuscimy to stanie się coś bardzo złego !

W ogóle to natknełem się na amerykańskie ostony o pompowaniu tam jest od 100 lat demokracja i wolny rynek więc pompki mają od 40 lat na rynku tzn. jako popularny produkt bo tak w ogóle to je mają z tego co wię ze 100 lat. Więc tak oni mają dużo większe doświadczenie w pompowaniu niż my ponieważ ich jest 260 milionów ludzi i pompki maja dużej w związku z czym dowiedziałem się z tych stron paru ciekawych rzeczy ! Podobno rezultaty od 2,5 cm do 5 cm na długości są jak najbardziej realne i podobno po jakimś roku pompowania na ustabilizowanie to już te wyniki si,ę nie cofają. Następnie podobno lepsze rezultaty osiąga się w obwodzie z tym, że to już jest uzależnione z tym czy chcemy tzn. jakiego klosza uzywamy chodzi o jego obwód !

Acha tam pisało, że jak np. zrobimy 5 centymetrów i nie ustabilizujemy tego to spadnie jakieś 60 proceny z tego po jakimś czasie !

Xanad1 

Wysłany: Nie 12 Lut, 2012   

Dzieki wielkie za te kilka wskazowek.
I to o tym amerykanskim forum ciekawe

noel76 

Wysłany: Pon 13 Lut, 2012   

masterp, włącz PW, bo chce ci coś napisać i daj znać...

masterp 

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012   

Noel 76 napisz mi jak się włancza pw bo nie wiem wtedy włącze !

noel76 

w ustawieniach profilu...

masterp 

A gdzie to jest w tych ustawieniach na co kliknąć

penis.com.pl
viamax
noel76 

.

[ Dodano: Wto 14 Lut, 2012 ]
Na górze strony masz napis profil , kliknij go i potem jak sie otworzy profil to zaznacz TAK na dole strony prywatne wiadomosci, bo pewnie masz na NIE

masterp 

napisz gdzie mam kliknąc żeby to włączyć bo nie wiem gdzie to jest

Odpowiedz do tematu