Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jeśli ktoś wmawia Ci ,że coś nie działa olej to i rób swoje.
Autor Wiadomość
Nosferatis 

Wysłany: Sro 08 Lut, 2012   

Z tą teorią jest tak ,że nawet dzisiaj chemicy do końca nie wiedzą jak atomy łączą się z sobą i właśnie dlaczego mogą łączyć się w tak określony sposób. Ale jednak nie przeszkadza im to łączyć je w związki.

andrzejgadarr 

No chemicy i fizycy doskonale wiedzą jak się atomy ze sobą łączą :)

masterp 

Poza tym ja cały czas się zastanawiam NOSFERATI czy twoja metoda czyli pompowanie penisa dziennie przez 4 godziny i w ten sposób utrzymywanie go miesiącami praktycznie w ciągłym opuchnięciu nie szkodzi na TKANKI PENISA I MECHANIZM JEGO WZWODU !!! Boje się , że opuchlizna która jest otrzymana nienaturalnie i utrzymywana w ciagły sposób może prowadzić do powolnego uszkadzania np. ciał jamistych i naczyń krwionośnych zaopatrujących penisa w krew ! Poprostu może to prowadzić do jakiś powolnych patologi naczyń krwionośnych ! Oraz samego mechanizmu wzwodu który polega na tym, że organizm w odpowiedzi na podniecenie psychiczne uwalnia tlenek AZOTU który roszerza zakończenia naczyń krwionosnych w penisie i tym samym pozwala dużym iloscią krwi napłynąć do penisa. Już nie mówiąc o systemie nerwowym który jest ciągle obciążony skutkami ciągłego opuchnięcia ! System nerwowy również ma wpływ na mechanizm wzwodu ! Nastepnie codzienne i nieustanne długotrwałe utrzymywanie penisa w stucznym wzwodzie pomijając negatywne skutki które może wywoływać opuchlizna może powolnie oduczać organizm w osiąganiu naturalnego wzwodu !

[ Dodano: Sro 08 Lut, 2012 ]
Dlatego ja preferowałem ciężarek albo expander ponieważ te sprzęty nie wywołują opuchlizny (Linfy) oraz stucznego wzwodu poprostu w ogóle nie ingerują w mechanizm wzwodu jak i nie obciążają tak mocno całego penisa tzn. nie masakrują go tak ! W moim doswiadczeniu wieloletnim doswiadczeniu doszedłem do wniosku, że najlepiej łączyć pompke z extenderem z tym że pompke używać maks 3 razy po 10 minut wtedy skótki opuchlizny są praktycznie znikome a penis praktycznie przeż noć jak i przerwy między któtkim pąpowaniem nadanża się regenerować . Srawa ma się tak, że tą metodą raczej nie dochodzi do żadnyhch patologi w tkankach ponieważ penis jest całyczas w normalnym stanie i bez problemu w każdej chwili mogę osiągnąć normalny i podkreślam bardzo silny wzwód ! Jedyny mankamęt jest taki że moja metoda jest cięższa w użyciu bardziej męcząca i daje mniejsze przyrosty na penie niz twoja ! Ale z całą pewnością na zdrową logike jeśli któraś ma być bardziej bezpieczna to logicznie wydaje się, że moja ! Może lepiej wolniej podążać do celu a bezpieczniej już sam nie wiem ! Ponad to zastanawiam się co mogło by się stać z penisem stosując twoja metode przez np. rok !

Następnie poruszę fakt, że dopiero 1 miesiąc temu wpadłem na pomysł pompowania właśnie przez 10 minut penisa zanim go włożę do expandera i tak zaczełem robić później odrazu wkładałem penisa w expandera i przez to osiągałem lepsze rozciągnięcie penisa w expanderze i lepsze przyrosty tzn. Wydaje mi się że jest mozliwe ta metodą zrobić 0,5 cm miesięcznie na długości penisa ! I podkreślam penis nie jest opuchniety i w każdej chwili mogę osiągnąć mocny wzawód ! Może powinieneś NOSFERATI wyprubować moją metode jesteś ambitny i zdyscyplinowany ciekawe czy ty byś coś osiągnoł ?

Nie wiem czy wiesz ale duże cisnienie uszkasza naczynia krwionośne i żyły oraz tętnice prowadząc do miarzdżycy !!! Działa to w ten sposób, że system krwionośny zaczyna pogrubiać swoje scianki w odpowiedzi na większe cisnienie niż zalecane tzn. normalne !! Scianki sie cały czas z pogrubiają aż w końcu tracą swoją elastyczność i pózniej dochodzi do zatorów albo pęknięć owych naczyń krwionośnych ! Pozad to w penisie może to objawiać się naprzykład brakiem reakcji w sytuacji podniecenia psychicznego na tlenek azotu tzn. koncówki żył i tętnic które w reakcji na ten tlenek się rozszerzają i napełniaja penisa krwią mogą sie z powodu straty elastyczności coraz gorzej rozszerzać. W takim przypadku może wzwód nieznacznie się czasem pogarszać lecz takie procesy zawsze zachodzą bardzo wolno i ciężko na początku się w nich zorientować !!! Dlatego ja opracowałem moją metode która pozwala tego uniknąć opracowałem ją w oparciu o biologie i funkcjonowanie organizmu! Oczywiście to tylko moja logika oparta o pewne oczywiste fakty ale na penisie przecież w omawianej kwesti nie były prowadzone badanie ! Lecz penis jedno jest pewne penis posiada nerwy i naczynia krwionośne takie same jak w innych częsciach ciała !

NOSFERATI ! Mi tu nie chodzi broń boże o jakąs rywalizacje kto ma racje ja tak naprawde chciałbym żebyś to ty miał racje bo twoja metoda daje lepsze, szybsze i łatwiej osiągalne przyrosty na penie ! Ja zawsze wiedziałem, że pompka daje niesamowitego kopa i super rozciąga pena ! Tylko zawsze obawiałem się tej niezrdowej opuchlizny i tego cisnienia ponad norme dlatego pompke stosowałem zawsze bardzo delikatnie !

penis.com.pl
viamax
noel76 

Ciekawe... jakby przywiązac kowadło do pena.... :mrgreen:

A tak poważnie, to przecież są tacy agenci, że przywiązują różne cięzkie przedmioty czy maltretują je (gdzies w tv widziałem) Więc chyba nie da się tak łatwo uszkodzić pena jak jest w opadzie, prędzej mozna bidy narobic jak stoi. Większość ćwiczeń nie jest w sumie na 100% erekcji. Dziś pójde do shopa i kupie pompkę i pierścien uciskowy. Zobaczę efekty działania i czy np jest sens kontynuowania, żeby wróciło, lub poszlo jeszce wiecej :) Nigdy tego nie uzywałem. Ale pompke to kupie tą za 80-100zł bo wydanie 300-400zł wydaje mi sie bezsensowne. dołacać za nazwe firmy czy nowość. Pompka to pompka, czy ta za 100 czy za 300 to i tak pompuje. Więc przepłacanie nie da jakiegoś kolosalnego rezultatu. Wydaje mi się. Najwyżej strace tylko za pompke i pierścień. 110zł, a nie 400 (w razie niewypału) 8)

To Nosferatis ćwiczy 4h dziennie??????? No ja to nie mam tyle wolnego czasu, żeby 1/3 dnia poświecać na ćwiczenia.. Kto ma tyle czasu??? :? (przeciez to trzeba zmienic tryb zycia to 1/3 dnia) nieprawdopodobne :?

masterp 

Siema NOEL 76 ja dzisiaj pompowałem pena przez 90 minut no i jeszcze wieczorem będe zapierdalać nastęne 90 minut wyprubuje tą metode NOSFERATU tak konkretnie bo bomble zeszły i zagoiły się w 6 dni ! Pamiętaj pompke kup z pistoletem bo gruszka ma małą moć i trzeba cały czas witą pracować a to męczy ręke i palce ! Pamiętaj gumowa grucha to tanie scierwo można już kąpletną pompke z gumową gruchą o rozmiarze 20 cm kupić za 45 zł ! Ja osobiscie kupiłem osobno pistolet za 55 zł i pompke z gruszką za 45 zł gruche wypierdoliłem i wziołem sam klosz dodałem do tego pistolet i uzyskałem taniom pompke z pistoletem za 100 zł tak wyszło !

Fajnie, że bierzesz się za pompke bo ja też zaczołem więc będziemy mogli się wymieniać doświadczeniem i spostrzeżeniami ! Pozdrawiam

kajok 

Ja też trochę pompuję. Jest dokładnie tak jak pisze masterp. Pompki z gruszką to nie wypał. Sam taką kupiłem i żałuję. Przy zakupie trzeba też zwracać uwagę na odpowiednią długość wężyka, bo jeśli będzie krótki to używanie pompki może być bardzo niewygodne.

noel76 

Masterp .... Byłem na Jana Pawła i okazuje się, że tam pompka kosztuje 160zł z ciśnieniomierzem "DELUXE" (wolę z ciśnieniomierzem bo kontrolowac można ciśnienie, gdyż zbyt duże jest chyba niedobre) Więc na Jana Pawła chyba przesadzają z tą marżą - a na allegro są po 80zł. (deluxe) Także kupię tą deluxe na allegro i dodatkowo pistolet za 45zł. A ekspander jaki uzywacie? Te drogie po 400-500 czy tańsze? Choć myślę, że skoro robi się ćwiczenia to po co ekspander? W ogóle napiszcie mi coś o tych ekspanderach, czy warto , jak działa itd... :twisted:

I mam pytanie do NOSFERATI:
Ty uzywasz tabletek z cynkiem tak? One powodują wzrost testosteronu... A co Jeśli zaaplikowałoby się testosteron w zastrzyku. Bo ja mam trochę tego. Zostało mi jeszce z zeszłego roku jak cykl brałem do kulturystyki. Oczywiście nie chodzi mi o to by w pyte go aplikowac tylko normalnie w pośladek. Z tym, że z testosteronem jest tak: Podajesz go to puchniesz, zatrzymuje on wode w organiźmie i jest skutek metaboliczny. Ale odstawiasz testosteron załóżmy i po 2 mcach jest skutek kataboliczny. Więc pomyślałem sobie, co za różnica, czy podasz testosteron w kapsułce (gdzie jest on dużo słabszyi to raczej suplement) Czy też zaaplikujesz go i jest on w dużo większym stężeniu. Wiadomo, brać go mniej niż do kulturystyki, ale dać organizmowi dawkę testosteronu. Np 1 zastrzyk co 14dni (250mg) bo w kulturystyce dawkę 250mg przyjmuje się co 5-7dni. No strongmeni czy kulturyści, którzy od lat biorą -to muszą z 500mg i więcej przyjąć w jednej dawce, ale wiadomo czemu- bo biorą je od lat i dawki muszą być silne- teścia czystego prolongatum. Bo mam i 100mg w zastrzyku. Czy tak jak ty: przyjmowac go w postaci suplementu? Ale podejrzewam że w jednej kapsułce to jest baaaardzo mało zawartości testosteronu. (lub nawet w całym opakowaniu) Oczywiście przy tym ćwicząc. Tyle, że jak pisałem teść zatrzymuje wodę i mięsien puchnie, a penis to co innego. Sam ciekaw jestem czy ma to najmniejszy sens? Czy też chodzi tu nie o testosteron tylko CYNK ? Interesuje mnie to czy sam fakt zwiększenia testosteronu w organiźmie ma wpływ na ćwiczenia i przyrost pena? Bo jak brałem sterydy, to jakoś specjalnie nie był większy, ale nie cwiczyłem pena. Z tym, że spermy to było duzo więcej niż normalnie i chcicy też, ale z chcicą to oczywiste.... hmmm
No ale skoro przyjmujesz testosteron to ma to jakiś związek. Co wy na to?

No to czekam na odpowiedź na dwa interesujące mnie pytania.

masterp 

NOEL 76 expander kupiłem ten tańszy na 98 złoty amerykański pro extender ! Różnica między tym, a tym za np. 600 zł jest taka, że opakowanie jest brzaydsze i nie ma instrukcji w języku olskim tylko w angielskim jest ! I to jest cała różnica tak wszystko jest identycznie takie same !!! Więc poprostu się k... nie wyrzuca 300 czy tam 400 zł do kibla ! Ale nie polecam tego sprzętu ponieważ w uzyciu jest na fakcie orginalnym 10 razay bez kitu 10 razy cięższe niż pompka !!! I w ogóle napierdala przy dużym naciągu pyta i to nie z powodu naciągu tylko z powodu tego że sprzęt jest nie dopasowany poprostu pizga w miejscu gdzie grzybol jest przywiązany do tego sprzętu ! Więc ból jest taki przy mocnym końcowym napięciu że pot po klacie i plecach dosłownie leci mega kat tylko dla komandosów !!! I tylko w taki sposób można coś tam w szybszym tempie zwalczyć bo przy normalnym użytkowaniu jak piszą to poczytaj wiara robi 1 cm w rok !! Ale powiem tobie, że expander jest tylko wtedy dobry kiedy nie chce się pompki albo wtedy kiedy pompke się chce używać mniej niż 1 godzine dziennie ! Poza tym odrazu ci mówie, że pompka lepiej pena rozciaga na długość a przedewszystkim na szerokość no i oprucz tego grzybola napizguje a extender w ogóle ! Ja poprostu kupiłem dlatego expandera bo bałem sie pompke uzywać np. 2 lub 3 godz dziennie bo obawiałem się inpotęcji ale post NOSFERATIS mnie uświadomił, że przy takim stosowaniu tego sprzetu jak naisał nic nie grozi !!

Czyli lepiej stosować pompke a chuja wbić w expander oczywiście tak jest i będzsie jeśli pompka jest nie szkodliwa ! Podsumowywująć pompka jest dużo wygodnijsza w użyciu niż expander jest mniej bolesna lepiej rozciąga penisa dużo lepiej ponad to rozciaga żołądz i pogrubia pena ! A na dodatek kilka razy szybsze przyrosty !!!!

A jeśli chodzi o testosteron to testosteron nie ma żadnego wpływu na wzrost penisa porostu mięsnie gładkie z których są zbudowane ciała jamiste prącia nie reagują w ogóle na testosteron były robione badania pod tym kontem kiedyś czytałem. Tak samo testosteron nie wywołuje żadnego wpływu na ciało gąbczaste czylo żołądż. Jedyne w czym moze pomuc testosteron to w tym że możesz pyte cwiczyć bardziej intensywnie ponieważ testosteron wspomaga regeneracje wszystkich tkanek w organizie nawet kostnych !

noel76 

Ale ta pompka deluxe plus dodatkowo pistolet do niej bedzie gitara?

masterp 

Wiadomo to bedzie dobrze tylko napierdalaj te 3 godz dziennie

A ta pompka deluks jakich rozmiarów ma klosz ?

noel76 

Kiedy ja ćwiczyłem, to nie mialem dostepu do neta itd. Po prostu pewien cygan pokazał mi te cwiczenia i sam radziłem sobie. Bylem zdany sam na siebie. Olalem sprawe po 11 mcach. Ale przynam , że jak jest nas wiecej, doradzamy sobie itd.. To jest lepiej. To podbudowuje, dodaje zapału. spróbuję jeszcze raz :) Co innego jesli masz dostep do okna na swiat-- internet-- kontakt z ludźmi "z jednej paczki" Nawet dzis to z 30 min robiłem pierscienie... (po 3 latach)Powoli rozgrzewam sie. Przyjdzie mi paczka z ta pompką i wróce do treningów. Najgorzej z czasem... Bo zalatany jestem. Nie wiem czy dam rade 3h dziennie, ale napewno jestem zdyscyplinowany i codziennie bede cwiczył. Interesuje mnie efekt po miesiacu, ale przy uzyciu pompki i pierscienia + cwiczenia moje. Zeby tak doprowadzić do 24cm i 22 zeby zostało. wtedy bede bardzo zadowolony. Zwlaszcza ze penis ma roznie z wymiarem. Lepsze samopoczucie to jest 100% a jak jest gorsze to nie nabiera 100% To tak jak w zwisie. Raz ma wiecej inny raz mniej. Jutro zrobie pomiary i do dzieła... tyle ze musze cm krawiecki kupic bo nie mam tu:) Ostatnio jak mierzyłem obw to w zwisie było 12,5 ale jak piszę to jest z tym róznie. Bo nieraz mam tak ze lezy a jest naprawde gruby jakby stał.
Wiec wymiar 22cm który chce to tak zeby byla jego średnia. Bo wiadomo, lepiej stanie to bedzie ciut wiecej , gorzej to bedzie ciut mniej. Pewnie kazdy tak ma, bo bynajmniej róznie jest u mnie, z tym ze nie mierzylem dawno. Ale tak waha się 19,5 -20 w zwodzie a obw jutro zmierze jak kupie cm, ale mysle ze z 15 jest-- bo dzis nie mam nastroju.. Wiadomo o co kaman.. :) wspólnie i w porozumieniu mam nadzieje ze obalimy watpliwosci i maczugi bedą okazałe :) Dam sobie 6 mcy i zobaczymy. A moze wróci to co wypracoalem 3 lata temu.... hmmmm

Powiem szczerze ze jesli bedzie tak, że to trzeba caly czas utrzymywac, to kazdemu z nas sie to znudzi kiedys.... taka jest prawda....

masterp pompka ---22 cm ma klosz wewnatrz

masterp 

A cygan skąd mial te cwiczenia mówił ci ? Ja myślę, że te 2 cm ci szybko wrócą to tak jak kondycja albo technika i dynamika a nawet rozmiary bica ipt. zawszej to wszystko szybciej wraca rzerabiałem wielokrotnie ! To nazywa się pamięć komórkowa ona ma swoje miejsce w muzgu i w mięśniach ! Wiadomo, że jak ma się okno na swiat to lepiej i na wolce też łatwiej o motywacje poza tym na forum możemy się motywować razem i podkręcać. Ja ci jeszcze powiem, że te twoje cwiczenia w porównaniu z pompkom to lipa sam zobaczysz jak będziesz miał pompke to jedyne na co ci się one przydadzą to na masaż pyty w tych przerwach podczas 90 minutowej sesji z pompkom. Zobaczysz sam ompka rozciąga z 8razy lepiej pena od cwiczeń !

noel76 

a spróbuj zrobic sobie 300 pierscieni wolno z silnym uciskiem, tak jakbys chcial zeby "przesunac na sile czesc penisa do przodu" i potem z 200-300 takich bardzo szybkich ale z lzejszym uciskiem. Te szybkie to wyobraz sobie ze przepychsz krew do przodu i nie pozwalasz jej sie cofnąc... I zobaczysz ze sie podda ci penis. Z tym ze za chwile to wróci do normy... Ten cygan to mieszka w niemczech stary alfonns :) Gdzies w 1999r mi to pokazał. A potem to już one wyszly na swiatlo dzienne tylko byly modyfikowane. Nie wiem skad on wiedzial... I w sumie to nieistotne. Z tym, że jak urolog robił mi za kilka lat stulejke, to zaprzeczył temu wszystkiemu, tak jak pisalem wczesniej.... I teraz jest tak: MEDYCYNA VS WLASNE DOŚWIADCZENIA.

Parę miesiecy temu gdzies natknalem sie na jakas stronke i wlasnie chlopaki pisali o pompkach, że pompuja, ale jak sie przestanie to cala robota idzie wpiz.... Az wreszcie przypadkiem zatrzymalem sie tutaj.... I tak dyskutujemy.... No ta dyskusja sprawila, że postanowilem zrobic replay.... zobaczymy. Albo bedzie git, albo po prostu wybiję sobie to z głowy....

penis.com.pl
andropenis
masterp 

Lekarze zawsze pierdola na nie jak czegoś nie przebadali oraz zawsze pierdola na nie asekuracyjnie żeby ktoś puźniej się do nich nie pruł ! Mi też juz wiele razy pierdolili i to nie jedni, że np już do sportu nie wróce po takich tam kontuzjach, a wróciłem i wszystko gra ! Powiem więcej byłem w tej sprawie tzn. jeszcze wtedy pompki i ciężarka u urolora chirurga w prywatnej klinice i rozmawiałem właśnie co on sądzi na temat tego całego powiększania pompką i ciężarkiem oczywiscie opowiedziałem mu o moich rezultatach ! A pytanie było bardziej nie takie czy to coś da tylko czy według niego nie jest szkodliwe to powiedział, że nie i opisywał dlaczego tak uważa oraz powiedział, że teoretycznie jest to jak najbardziej możliwe ! Pamiętam podał nawet przykład tego jak karłą nogi metalowymi szynami wyciagają po 14 cm i już te nogi tak zostaja na zawsze ! Co najważniejsze w tych nogach i tetnice i żyły i cały system krwionośny razem z nerwowym się wydłuża o te 14 centymetrów i w ogóle nie uszkadza i takie tam !

Zara będe zapierdalać pomperererą 90 minut trening tylko zjem posiłek żebym podczas cwiczeń nie zgłodniał !

noel76 

tak, tyle że noga ma mięsnie, a kosc tez da sie naciągnąc i to wiadome jest. Ale powiem ci ze 3 lata temu mialem wypadek na scigaczu i 4 mce lezalem w łóżku. potem kolejny rok nie moglem lewego barku do góry podniesc. Zabronili mi cwiczen i tak bolalo mnie kolejne 6 mcy, az sie wkurw.... i poszedlem na silownie. Po trzech miesiacach zero bulu i w kazda strone moglem wyginac, a zwyrodnienia po prostu sie wyrobily... Wiec tu ci przyznam racje... Tyle ten pieprzony penis to jest jedna wielka magia.... Tak to juz jest ze laska woli np 20cm od jazdy sportową furą..... hahaha Furą sie przejedzie i zapomni, a za jajcami bedzie śnić...... :)

a z czego to wynika, że akurat 90min pompowanie, a nie 40 np? Czy 3h dziennie?

Odpowiedz do tematu