Małe liczne krosyki na penisie?? :-( |
Autor | Wiadomość |
xxlukasxx Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 3 | Wysłany: Pon 22 Maj, 2006 Małe liczne krosyki na penisie?? :-( |
|
| POMOCY!!!!!!!!!!!
Kilka dni temu pojawily sie mi na trzonie "grzybku" penisa małe liczne krostki, są zaczerwienione, nieprzeszkadzają bardzo bynajmniej narazie ale niewwiem co z tym zrobic? jak to zwalczyć? próbowalem przes okres ostatnich dni kilkakroc przemywać trzon i dezynfekowac wodą utlenioną (troszke bolało) ale to niepomogło, i co to moze być bo niewiem co o tym myśleć? dlaczego to wystąpilo? i co mogło być tego powodem? (choroba weneryczna niewchodzi w gre)
Pomóźcie bo niewiem co zrobić. | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Pon 22 Maj, 2006 |
|
| do dermatologa | |
| |
 |
xxlukasxx Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 23 Maj, 2006 Re: Małe liczne krosyki na penisie?? :-( |
|
| chciałem dodaćź ze to nie sa krosyki jak wyżej napisałem lecz takjakby zaczerwienione palmki? Co to do kur.. jest? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Wto 23 Maj, 2006 |
|
| uch... wygląda na opryszczkę. To się leczy. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
xxlukasxx Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 3 | Wysłany: Pon 29 Maj, 2006 |
|
| po tygodniu znikło, nareszccie a juz sie martwiłem. | |
| |
 |
|