Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka i mały penis
Autor Wiadomość
sachy 

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012   Stulejka i mały penis

Witam,
mam problem z małym penisem i ze stulejką. Jestem w 100% pewny, że mam stulejkę i zamierzam się z tym udać do urologa. Jednak największy problem tkwi w wielkości. Mam 18 lat i cierpię na niedobór testosteronu. Od jakiegoś miesiąca przyjmuję w zastrzykach Testosteron Prolongatum. Ale na przyrost wielkości to już chyba nie mam co liczyć. Jestem prawiczkiem i szczerze to obawiam się współżycia. Boję się, że po prostu nie zadowolę swojej partnerki takim rozmiarem. Dodatkowo mam trochę nadwagi i część penisa ginie w tkance tłuszczowej. Zastanawiam się nad jakimiś tabletkami, może Penilarge, ale nie wiem czy to mi coś pomoże.
Jakieś porady ? Jestem naprawdę zdesperowany :|

Poniżej zamieszczam zdjęcie w zwodzie (tak mi było najłatwiej zrobić bo mieszkam w bloku z rodzicami...). Przy takiej stulejce mogę liczyć na obrzezanie całkowite ? Takie by mi chyba najbardziej pasowało.

http://s7.postimage.org/tbisjhduy/img.jpg

marcinekk 

Wysłany: Pią 03 Lut, 2012   

sachy, cześć, tak masz stulejkę idź do lekarza to jest chwila i po problemie, a co do wielkości to z tego co widzę nie jest tak źle jak piszesz, ja na Twoim miejscu wypróbował bym penilarge albo extendera. Twój penis wygląda całkiem normalnie usuń sobie tą stulejkę. Głowa do góry nie jest źle !! Pozdro

Arczi95 

Witaj, sam byłem obrzezany - jestem bardzo zadowolony, z tego co widzę mam taką samą wielkosc penisa jak ty. Przed zabiegiem penis wydawał się mniejszy teraz lepiej to wygląda. Mam 16 lat pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
sachy 

No właśnie zastanawiałem się kiedy pójść do lekarza. Myślałem najpierw, żeby pójść na wakacjach, ze względu na naukę i matury w tym roku, ale chyba jednak pójdę jak najszybciej. Przynajmniej będę miał to z głowy.

Chciałbym mieć chociaż tą średnią krajową.
A 300zł za penilarge w moim wieku to całkiem sporo. Tym bardziej, że nie wiadomo czy pomoże. A raczej nie wiem jakbym mógł przekonać rodziców do dofinansowania...

Xanad1 

Wysłany: Sob 04 Lut, 2012   

Do lekarza musisz isc, ale co do tabletek to nie kupuj tego bo to nic nie da.
Ja bralem 3 miesiace i mialem tez krem penilarge skutecznosc= zero
Te tabletki to wielka sciema, poczytaj sobie inne posty.
A na pocieszenie to raczej poleciłbym ci kupienie pompki zamiast tabletek, bo pompka dziala bezposrednio na czlonka i efekty sa na prawde widoczne..
Jak chcesz sie wiecej dowiedziec co do skutecznosci pompek i jak stosowac to masz w dziale czwiczenia duzo opisane, jest tez swiezy post o ktorym caly czas pisze jeden z ludzi, ktorzy stosowali/ stosuja pompki i masz tam wszystko opisane.
Jesli chodzi o tabletki i kremy to jeszcze raz odradzam, nie wierz w reklamy, ze urosnie ci 5 cm w tydzien bo to nie mozliwe...

noel76 

Wysłany: Sob 04 Lut, 2012   odpowiedź

Ja też to miałem. Sam zabieg trwa ok 40min. Ale musisz miec w kieszeni silne tabletki przeciwbólowe. Bo jak znieczulenie przestanie dzialać, to jest taki ból rwący, że szok. Pamiętam jak wyszedłem z zabiegu to byłem zadowolony, ale nagle puściło mnie znieczulenie i musiałem do kolegi zadzwonić, bo nie byłem w stanie wsiąść do samochodu i jechać. Silny rwący ból. Ale to normalne - w końcu coś zostało wycięte. Po kilku godzinach ten ból mija. Potem tylko 2-3 tyg gojenia i jest ok. No i oczywiscie trzeba bedzie przyzwyczaić się do tego, że jest inaczej. Teraz twoja żoładź jest bardzo wrażliwa i schowana pod skórą, potem będziesz mógł nią "gwoździe wbijać" bo przyzwyczai się do tego, że nie jest osłonięta skórą. Poza tym dobre strony to takie, że penis jest estetyczniejszy i nie ma opcji nieprzyjemnego zapachu, nawet gdy nie weźmiesz prysznica. Bo normalnie to już z takiego nieobrzezanego śmierdziałoby. Jedyne co mi nie odpowiada to to, że jest mniej wrażliwy na oral czy masturbacje. Ale przyzwyczaisz się. Generalnie ładniej wygląda i żadne zapalenia napletka itp nie będą ci grozić.

sachy 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012   

Hm. Za 2 tygodnie idę do urologa i załatwię sobie operację. Postaram się dogadać z doktorem, żeby być obrzezanym, a nie tylko podciętym.
Jeszcze co do rozmiaru to może na zdjęciu trochę lepiej wygląda, ale ma około 11cm we wzwodzie...

Ciekawi mnie właśnie, że Penilarge ma tyle pozytywnych opinii wszędzie. A właśnie sam niezbyt wierzę w tabletki.

noel76 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012   

Nie wiem, nie bralem tego specyfiku, więc cięzko mi w 100% cos powiedzieć. Ale musisz wziąć pod uwagę że 70% opini to firmy, akwizytorzy sami na necie piszą. Może jest ktoś kto po prostu zna ten lek czy tam suplement - (jak zwą tak zwą). i powie ci szczerze o co kaman. Jutro zrobie zdjęcie swojego wariata i zobaczysz jak wygląda. Ja mialem zwykła stulejkę a jet obrzezany. Tzn troszkę napletka zostawione poza tym leb na wierzchu. A tobie chodzi o to , żeby i napletek usunąć? U mnie jst tak, że napletek jest odcięty od skóry która została usunieta, tylko po prostu po żolądzią jest maluńki kawalek a raczej pozostałoś po napletku. Wydaje mi się że to jest to samo. Ale i mozna zupelnie usunąć napletek. Bo ja wyglądam jak obrzezany normalnie , aposzedlem na stulejke. Tyle, że doktorowi powiedzialem ze to moj skarb i zalezy mi, żeby bylo ok i tak mi zrobił. Ps. Szwy bedziesz mial zaczepione o żoładź ale nie strachaj sie bo to nie boli po 2-3 dniach. Doktor pewnie kazre ci to tylko przemywac szarym mydlem i niczym wiecej i unikac wzwodu i oczywiscie bedziesz mial go do przymocowanego i dookola bioder plaster, wiec pierwsze 2-3 dni musisz niestety ale sikac w wannie bo jednak bedzie silna opuchlizna i ból podczas dotyku, ale juz po 4-6 dniach nie wytrzymalem bo narzeczona jednak spala ze mna w łózku i chcąc nie chcąc człowiek obijął się o cyce, więc powolutku delikatnie wsadzilem sobie do dziurki (a mialem szwy) I jeden z nich puscił hehe :) Ale dzieki bogu już było sklejone cialo. Take, jak sam widzisz to nie jest straszne, a powiem ci nawet, że kobietom duuuuzó bardziej się podoba taki penis. Przekonasz sie:)

sachy 

Wysłany: Sob 24 Mar, 2012   

Witam ponownie.
We wtorek miałem zabieg pełnego obrzezania. Czyli dzisiaj 4 dzień po zabiegu a dalej pobolewa. Najgorsze jest pieczenie przy dotyku. Dalej nie może się przyzwyczaić i jeansów założyć nie mogę bo mnie obciera i piecze.

Martwi mnie jedynie, że w spoczynku mam cofniętego penisa, w dodatku trochę nadwagi i teraz wystaje mi jedynie głowa penisa i z 3cm zwiniętej skóry. Przez co nie widać szwów bo są schowane i nie mogę za bardzo tego skontrolować. Próbowałem trochę naciągnąć i dostałem lekkiego wzwodu ale bolało i trochę krwi mi poleciało.
I nie wiem czy po prostu czekać aż się zagoi i wszystko jest ok ?

Po każdym sikaniu psikam Omniceptem.

jan_kaz 

Bedzie pobolewało, do pełni uzyteczności potrzeba około miesiąca (4 tygodnie). Mnie po zabiegu też pobolewało, ale głównie nad ranem, gdy "mały" naprężał się. Po oddaniu porannego moczu kurczył sie i juz nic nie bolało. Nie musiałem zażywać żadnych środków przeciwbólowych. Po miesiącu szwy sie rozpuściły i mogłem poraz pierwszy użyć zgodnie z przeznaczeniem. Było cudownie. Gratuluję wyboru i decyzji pozbycia sie zbędnego napletka. Pozdrawiam i życzę trochę wytrwałości

sachy 

A czy to normalne, że mi jeszcze krew leci ? I to nie tak, że parę kropli pójdzie tylko trochę więcej.

jan_kaz 

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012   

Fakt, że u mnie krew ie leciała, opatrunek zmieniałem codziennie ale dopiero po klku dniach, psikałem środkiem odkażającym i na opatrunek nakładałem nieco maści POL-coś tam (nazwy już nie pamiętam). Ale ranka nie krwawiła już po kilku dniach (na początku oczywiście że tak), ale niewiele. Jeśli niepokoi Cię to, to udaj sie do lekarza który to robił na konsultacje. Ja nie potrzebowałem, bo wszystko było OK i szybko się zagoiło. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu