Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mój trening
Autor Wiadomość
markk92 

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012   Mój trening

Witam!

To mój pierwszy post na tym forum. Pozwolicie Panowie że będę umieszczał tu swoje efekty ćwiczeń i spostrzeżenia. Wybieram taką formę ze względu na wzajemną motywacje.

Stan na dzień 31 stycznia 2012 roku:

Długość w stanie erekcji: 18,5 cm
Obwód w stanie erekcji: 15,5 cm

Motywacja: Czemu właściwię chcę zająć się swoim interesem? Jak Panowie widzicie posiadam przyrodzenie o rozmiarach którymi można by się nawet chwalić. Niestety, stosunek długość/obwód sprawia że mój penis wydaję się krótki i to naprawdę źle wygląda. Niedługo skończę 20 lat i chyba to ostatni moment aby przeprowadzić takie korekty. Ponadto, mam takie zboczenie na punkcie kobiet które są obdarzone hojnie przez naturę zarówno jeśli chodzi o piersi jak i pośladki. I z tym drugim jest problem, a mianowicie, aby kochać się w pozycjach typu "na łyżeczkę" mam jakby to powiedzieć: dalszą drogę do pokonania i chciałbym abym miał większy zasięg.
Drugą kwestią jest problem który męczy wielu młodych mężczyzn, a mianowicie przedwczesny wytrysk. W moim przypadku jest to wada nabyta poprzez masturbacje w wieku gimnazjalnym. Może czasami nie jest tak źle i wytrzymam ok. 30 minut, ale czasem jest wtopa po kilku minutach. Próbowałem Corrige A, ale nie zauważyłem zmian.

Cele (piszę wg. moich priorytetów)

1. Wydłużenie stosunku i uzyskanie pełnej kontroli nad wytryskiem
2. Wydłużenie członka do x>20 cm
3. Poprawa erekcji
4. Pogrubienie do 16 cm

Formy osiągnięcia celu:

co do pkt. 1 i 3 - ćwiczenie mięśni PC, ponadto gdy kupiłem Corrige A znalazłem skład i podstawowymi elementami tego preparatu jest: żeń - szeń, chmiel, kozłek lekarski. Ja rozbiłem to na elementy pierwsze i łykam żeń - szeń i piję wywar z chmielu i kozłka.
Żeń szeń łykam regularnie i zauważyłem gigantyczny efekt jeśli chodzi o erekcje - jest bardzo mocna i po jednym orgazmie ulega zaledwie niewielkiemu osłabnięciu.

co do pkt. 2 i 4 to standardowe rozciąganie i jelq

Czas jaki zamierzam poświęcić na osiągnięcie tego celu to pół roku.

Żeby nie zostać posądzony o prowokacje za jakiś czas dodam zdjęcia. (muszę mieć warunki)

masterp 

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012   

Przyczytaj post nosferatis !! Jest pod twoim ! Jeśli uda ci się skoiować jego metody to ja nie spotkałem się z lepszymi jesli chodzi o pompowanie penisa, a temat jest mi znany od kilku lat !! Pozdrawiam !

Xanad1 

Wysłany: Sro 01 Lut, 2012   

jesli mialbys problemy ze znalezieniem to "cwiczenia" i tam masz bardzo ciekawe posty, ktore warto przeczytac od poczatku do konca

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu