Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Po zabiegu stulejki.
Autor Wiadomość
Arczi95 

Wysłany: Nie 29 Sty, 2012   Po zabiegu stulejki.

Witam mam 16 lat 3 lata temu miałem operowaną stulejkę. Mam pewien problem skóra jest zsunięta z żołędzia ( Dokladnie pod nim ) I nie zchodzi z powrotem tzn. Nie zakrywa go. Miałem szwy lekarz mówił że miałem je miec 7 dni i potem same puszczą wiec tak zrobilem i teraz mam skórę pod żołędziem która nie schodzi. Co mam zrobic? żołędz caly czas odkryty nie przeszkadza mi to nie boli, czy tak moze byc?

pussylicker 

Wysłany: Pon 30 Sty, 2012   

Człowieku co Ty się przejmujesz? Prawdopodobnie lekarz usunął stulejkę metodą obrzezania i pozbawił cię tak sporej ilości napletka, że nie zakrywa już główki. Wpisz w google "Coverage index" i pooglądaj sobie jak może wyglądać sprzęt w zależności od ilości napletka i przestań się stresować. Kiedyś jak zaczniesz uprawiać seks to Twoja dziewczyna będzie wniebowzięta, bo nie dość, że higiena lepsza, to jeszcze wygląd i długość samego posuwanka też się za pewne wydłuży :) Good luck :) A tak w ogóle to wrzuć fotkę to ocenimy....

Odpowiedz do tematu