czerwone plamki |
Autor | Wiadomość |
gerwazy1 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 4 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 czerwone plamki |
|
| Jakiś czas temu na moim żołędziu czerwone krostki. Nie swędzą ani nie pieką - nie czuję ich. Ale ich obecność na swój sposób mnie niepokoi. Nie chcę zarazić niczym dziewczyny.
Jeśli ktoś ma pojęcie co to jest to proszę o informacje, ew. jak się tego pozbyć - najlepiej bez wizyty u lekarza
http://postimage.org/image/egy0ej7hz/
http://postimage.org/image/7t605oddj/ | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 |
|
| Wygląda to na zwykłe podrażnienie (rozumiem, że nie pojawia się na żołędzi żadna wydzielina czy też nieprzyjemny zapach). Prawdopodobnie od mycia penisa nieodpowiednim mydłem lub żelem które powodują wysuszanie żołędzi.
Warto kupić specjalny żel do higieny intymnej dla mężczyzn (w aptece, niektórych drogeriach, ostatnio nawet w działach kosmetycznych hipermarketów) i smarować żołądź delikatnym (nieperfumowanym) kremem nawilżającym. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
gerwazy1 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 4 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 |
|
| Nie ma ani żadnego brzydkiego zapachu ani wydzieliny. Mam nadzieję, że masz rację. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
johny79 Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2012 Posty: 1 Skąd: pomorze | Wysłany: Pią 27 Sty, 2012 |
|
| możliwe że za bardzo się zmęczył podczas stosunku lub za mocno go ściskałeś podczas masturbacji | |
| |
 |
gerwazy1 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 4 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 |
|
| Ale od zmęczenia czy nieodpowiedniego płynu pojawiłyby się krostki? Jest jeszcze tak, że gdy penis jest w stanie zwodu i z niego opada, to żołądź się jakby marszczy. Wygląda tak jakby było na nim za dużo takiej jakby "skórki".
No i jeszcze to zaczerwienione ujście cewki moczowej. Może jednak wybrać się do dermatologa? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 |
|
| Od zmęczenia nie ale od płynu jak najbardziej. Tam jest bardzo cienka i wrażliwa skóra a niektóre płyny mają wiele substancji drażniących- substancje zapachowe, dosyć dużo soli, SLS (zobacz na opakowaniu Twojego płynu, na prawie 100% znajdziesz go w składzie) oraz substancje alkaliczne.
Cytat: | Jest jeszcze tak, że gdy penis jest w stanie zwodu i z niego opada, to żołądź się jakby marszczy. |
wzwodu ni zwodu
To też normalne. Cytat: |
Może jednak wybrać się do dermatologa? |
Nie koniecznie. Tak jak pisałem, zmień płyn i poczekaj na efekt. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
gerwazy1 Dołączył: 27 Sty 2012 Posty: 4 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 29 Sty, 2012 |
|
| Z tym wzwodem, to literówka
Co do pozostałego - mam nadzieję, że za klika dni będę mógł podziękować | |
| |
 |
|