Pomocy krosta na pachwinie |
Autor | Wiadomość |
robciu221 Wiek: 34 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 2 Skąd: google.pl | Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 Pomocy krosta na pachwinie |
|
| W czwartek (12.01.2011r ) przespałem się z dziewczyną po jakiś trzech dniach wyskoczyła mi dziwna krosta na pachwinie czy to może być jakoś powiązane??
Jest napuchnięta dopiero się buduję i strasznie szczypie jak próbuję ją wycisnąć.
Ps. Nie tworze z tą dziewczyną żadnego związku i znam ją bardzo pobieżnie nie jestem jej pewien. | |
| |
 |
piotrus12 Wiek: 43 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 6 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 |
|
| robciu221, hej, nie przejmował bym się krostą na pachwinie, też taką kiedyś miałem i wyciskałem ją niepotrzebnie poszedłem do dermatologa i powiedział że to zwykły wyprysk i że jak bym tego nie wyciskał to by mi zeszło w tydzień a tak miałem ponad miesiąc. Nie sądzę żeby to było spowodowane sexem z tą dziewczyną, myślę bardziej że to zwykła zmiana skórna spowodowana zapoceniem pachwiny, przemywaj ją 2 razy dziennie spirytusem i samo zejdzie ) pozdro | |
| |
 |
robciu221 Wiek: 34 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 2 Skąd: google.pl | Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 piotrus12 |
|
| Dzięki zastosuje się do zaleceń | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Radek_Seksuolog 
Dołączył: 10 Sty 2012 Posty: 17 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 |
|
| Jeśli prześlesz zdjecie postaram się zdiagnozować problem. | _________________ Pozdrawiam
Radek | |
| |
 |
|