| Zachowanie... |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 Zachowanie... |
|
| Czesc | _________________ men | | | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 |
|
| | men_boy, najprawdopodobniej podobają ci się faceci i ciebie rajcują dlatego chcesz chodzić przy nich nago | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 chodzenie nago :) |
|
| Cześć, ja mam podobnie bardzo lubię się obnażać przy innych facetach ale wybieram do tego odpowiednie miejsca np plaża nudystów, teraz w okresie świątecznym miałem okazje wyjechać i tego doświadczyć A to że w tedy dochodzi do erekcji to jest raczej normalne ja mam tak że jak nawet sam chodzę w pokoju u siebie na golasa to zawsze mi staje, jeżeli jestem nagi - jestem podniecony pozdro | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 |
|
| Witam ponownie a powiedz-często chodzisz nago po mieszkaniu sam? Potem sie masturbujesz? A po masturbacji sie ubierasz cz dalej chodzisz nago? | _________________ men | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 |
|
| | men_boy napisał/a: | Witam ponownie a powiedz-często chodzisz nago po mieszkaniu sam? Potem sie masturbujesz? A po masturbacji sie ubierasz cz dalej chodzisz nago? |
Proponowałbym się leczyć | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 43 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 |
|
| | Anaksymenes napisał/a: | | Proponowałbym się leczyć |
ale z czego? aby podjąć się leczenia najpierw należy postawić diagnozę (najlepiej trafną) i dopiero do niej dostosować odpowiednie leczenie.
Nie oceniam zachowania men_boy ale interesuje mnie Twoja diagnoza problemu | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 |
|
| men_boy, często, przynajmniej 3 razy w tygodniu jak mam tylko możliwość, zazwyczaj później dochodzi do masturbacji i się raczej ubieram choć nie zawsze czasami po masturbacji dalej paraduje sobie nago ) | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 |
|
| | legolas1 napisał/a: | ale z czego? aby podjąć się leczenia najpierw należy postawić diagnozę (najlepiej trafną) i dopiero do niej dostosować odpowiednie leczenie.
Nie oceniam zachowania men_boy ale interesuje mnie Twoja diagnoza problemu |
Wnikliwe dociekanie i inspiracja towarzysząca rekonstrukcji zdarzeń czy koleś chodzi nago po mieszkaniu i czy po masturbacji nagłada majty czy nadal paraduje z gołym dupskiem jest dla ciebie zdrowym zachowaniem? Bo dla mnie trochę dziwnym | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 43 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 |
|
| być może nie jest od końca normalną ciekawością (choć ciężko określać tutaj normy normalności) jednak nadal nie widzę powodów do leczenia a tym bardziej trudno mi sobie wyobrazić metodę leczenia. psychoterapia czy ciężka farmakologia kliniczna?? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 |
|
| No dobra, nie będziemy nikogo wysyłać na terapie w zakładzie zamkniętym za takie coś. Leczenie w tym przypadku tłumaczyłbym jako zastanowienie się nad skrzywieniem względem poprawnie zinterpretowanej normalności.
Chociaż taka SB-cka "ścieżka zdrowia"...? | |
| |
 |
| |