Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zachowanie...
Autor Wiadomość
men_boy 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2012   Zachowanie...

Czesc :)

Rufus1 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2012   

men_boy, najprawdopodobniej podobają ci się faceci i ciebie rajcują dlatego chcesz chodzić przy nich nago

marcinekk 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2012   chodzenie nago :)

Cześć, ja mam podobnie bardzo lubię się obnażać przy innych facetach ale wybieram do tego odpowiednie miejsca np plaża nudystów, teraz w okresie świątecznym miałem okazje wyjechać i tego doświadczyć :) A to że w tedy dochodzi do erekcji to jest raczej normalne ja mam tak że jak nawet sam chodzę w pokoju u siebie na golasa to zawsze mi staje, jeżeli jestem nagi - jestem podniecony :) pozdro

penis.com.pl
andropenis
men_boy 

Witam ponownie :) a powiedz-często chodzisz nago po mieszkaniu sam? Potem sie masturbujesz? A po masturbacji sie ubierasz cz dalej chodzisz nago?

Anaksymenes 

men_boy napisał/a:
Witam ponownie :) a powiedz-często chodzisz nago po mieszkaniu sam? Potem sie masturbujesz? A po masturbacji sie ubierasz cz dalej chodzisz nago?

Proponowałbym się leczyć

legolas1 

Anaksymenes napisał/a:
Proponowałbym się leczyć

ale z czego? aby podjąć się leczenia najpierw należy postawić diagnozę (najlepiej trafną) i dopiero do niej dostosować odpowiednie leczenie.
Nie oceniam zachowania men_boy ale interesuje mnie Twoja diagnoza problemu :)

marcinekk 

men_boy, często, przynajmniej 3 razy w tygodniu jak mam tylko możliwość, zazwyczaj później dochodzi do masturbacji i się raczej ubieram choć nie zawsze czasami po masturbacji dalej paraduje sobie nago :) )

Anaksymenes 

Wysłany: Sob 14 Sty, 2012   

legolas1 napisał/a:
ale z czego? aby podjąć się leczenia najpierw należy postawić diagnozę (najlepiej trafną) i dopiero do niej dostosować odpowiednie leczenie.
Nie oceniam zachowania men_boy ale interesuje mnie Twoja diagnoza problemu :)

Wnikliwe dociekanie i inspiracja towarzysząca rekonstrukcji zdarzeń czy koleś chodzi nago po mieszkaniu i czy po masturbacji nagłada majty czy nadal paraduje z gołym dupskiem jest dla ciebie zdrowym zachowaniem? Bo dla mnie trochę dziwnym

legolas1 

być może nie jest od końca normalną ciekawością (choć ciężko określać tutaj normy normalności) jednak nadal nie widzę powodów do leczenia a tym bardziej trudno mi sobie wyobrazić metodę leczenia. psychoterapia czy ciężka farmakologia kliniczna?? :D

Anaksymenes 

No dobra, nie będziemy nikogo wysyłać na terapie w zakładzie zamkniętym za takie coś. Leczenie w tym przypadku tłumaczyłbym jako zastanowienie się nad skrzywieniem względem poprawnie zinterpretowanej normalności.
Chociaż taka SB-cka "ścieżka zdrowia"...? :P

Odpowiedz do tematu