Konfrontacja opinii |
Autor | Wiadomość |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 Konfrontacja opinii |
|
| Witam, chciałem się dowiedzieć czy także macie coś takiego że gdy czasem oddajecie mocz to macie takie ciśnienie jak podczas wytrysku, i czy gdy dotykacie pępka to macie dziwne uczucie w prąciu, ja mam obie te rzeczy, chodzi mi o wasze opinie. Pozdrawiam | |
| |
 |
Radek_Seksuolog 
Dołączył: 10 Sty 2012 Posty: 17 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| Jakie dokładnie uczucie masz uczucie w prąciu gdy dotykasz pępką - opisz to dokłądniej.
Natomiast w kwestii oddawania moczu - czy masz na myśli pierwsze ujście moczu? | _________________ Pozdrawiam
Radek | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| Cytując forumowego klasyka: "czekam na zdjęcie... jak objawy nie przejdą przez najbliższe dwa dni to zgłoś się do urologa..." | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| Radek_Seksuolog, tak pierwsze ujście, duże ciśnienie, dawno temu miałem spodziectwo, i teraz mam cienki strumień od tamtego czasu, może to przez to zdarza się to z raz w tyg, a to uczucie to takie jakby mrowienie, lekkie. legolas1, mój klasyk | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| legolas1 napisał/a: | Cytując forumowego klasyka: "czekam na zdjęcie... jak objawy nie przejdą przez najbliższe dwa dni to zgłoś się do urologa..." |
legolas1, to Ci się udało. Wielkie brawa dla Ciebie. | |
| |
 |
|