zaczerwieniona cewka mocowa |
Autor | Wiadomość |
trigger Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 3 Skąd: RDM | Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 zaczerwieniona cewka mocowa |
|
| 3 m-ce temu miałem zabieg usunięcia stulejki (stulejka pełna, nie mogłem ani trochę odciągnąć napletka). Wszystko się dobrze goi, tylko martwi mnie to, że ujście cewki moczowej jest koloru czerwonego :/ Nic nie boli, nie szczypie, penis przestał byc wrażliwy na dotyk. Czy może to być cos poważniejszego? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| Myślę że nie, zwykłe podrażnienie. Też czasem tak mam, ale rzadko. | |
| |
 |
trigger Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 3 Skąd: RDM | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| Z tym, że ten stan utrzymuje się juz 2 m-ce. Jeśli nadal to nie ustąpi zgłosić się do lekarza? Jak myślicie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| trigger, radziłbym już się zgłosić do urologa. Pozdrawiam | |
| |
 |
Radek_Seksuolog 
Dołączył: 10 Sty 2012 Posty: 17 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 |
|
| Jeśli nie odczuwasz bulu - nie powinno to stanowić problemu.
Jeśli zaś martwią Cię kwestie kosmetyczne - proponuje wizyte u specjalisty. | _________________ Pozdrawiam
Radek | |
| |
 |
trigger Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 3 Skąd: RDM | Wysłany: Sro 14 Mar, 2012 |
|
| ten stan nadal się utrzymuje. chyba jednak zgłoszę się do urologa. cewka jest wokół zaczerwieniona, i tak jak poprzednio pisałem - nic nie boli, nie odczuwam z tego powodu żadnego dyskomfortu. czy to normalne? możliwe, że to jakaś grzybica? | |
| |
 |
|