Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spuchnięte Jądro ...
Autor Wiadomość
KUERONE

Wysłany: Nie 21 Maj, 2006   Spuchnięte Jądro ...

Witam a ja mam taki problem. Gram w pilke nożną i zdażył mi się dziś taki wypadek podczas gry. Mianowicie zdezyłem się z jakimś gościem, a on mi się wbił w jądra. Miałem wrażenie że jakby jedno z nich mi się cofnęło do tyłu. Myślałem że raczej to przejdzie, ale po meczu zobaczyłem ze jakby jedno z tych jąder (właśnie to co mi się cofnęło) jest spuchnięte ... Powiększyło się znacznie. Jedno jest w normie ale właśnie to drugie troszke boli ... :/
Wiecie może czy to coś poważnego i czy przejdzie ?
(planowałem poczekać do jutro, jak to będzie wyglądać i udać się do lekarza... A Do Jakiego miałbym się udać ? ... )
Z góry Dzieki
PZDR

Ziuuuteek

Wysłany: Nie 21 Maj, 2006   

Idź do urologa i nawet z tym nie zwlekaj! :wink: Bo od silnego kopa w klejnoty do bezpłodności niestety droga nie jest długa... :?

KUERONE

Wysłany: Pon 22 Maj, 2006   

Witam Ponownie. A więc ból już niejest tak mocny jak wczoraj. Troszke jeszcze boli. Ale na jądrach powstał mi taki jakby czarnawy ślad który troszke przeszedł na penisa. Czy może to byc siniak lub coś podobnego ? I Czy można w jakiś sposób rozpoznać niepłodność (oczywiście nieużywając kobiet ;P )
Dzieki z Odp ...

penis.com.pl
bathmate
Piotrek87

Wysłany: Pon 22 Maj, 2006   

pewnie że można. pogadaj z urologiem :roll:

Odpowiedz do tematu