Staje w slipach... |
Autor | Wiadomość |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| heroes84 napisał/a: | Mam ten sam problem, bardzo mocną erekcję rano. Mam wtedy największą ochotę. Dobrze że ma dziewczyna też rano ma ochote, wiec przed wyjściem na zajęcia potrafimy sie dobrze odstresować |
Dokładnie to samo, najgorzej jak śpię w bokserkach luźnych i muszę rano do kibla i czekać trzeba lata, żeby się uspokoił:D Albo się jakoś bokiem przemknąć - przesrane:P
skywalker napisał/a: | Czasami mam tak że staje mi w szkole podczas lekcji... Na matematyce sie strasznie nudzę to myślę o tym i owym No i przyszedł taki dzień kiedy była matematyka... Miałem na sobie bokserki i jak zacząłem myśleć o różnych rzaczach to stanął mi... No i teraz najgorsze co sie mogło stać "sky~ do tablicy" Nie dość że nie wiedziałem o co chodzi to jeszcze wszystko widać w luźnych spodniach :/ Na szczęście tylko jedna koleżanka zobaczyła... Potem sie śmiała przez tydzień |
To samo i w dodatku na matmie:D Na szczęście noszę jeansy i to luźne, więc tak nie widać:PP
Najgorsze, że laski w mojej klasie usłyszały, gdzieś, że chłopacy nie mogą w szkole wytrzymać, bo dookoła tyle panienek i że są napaleni ostro... i teraz obczajają żmije:D | |
| |
 |
Marcinek3 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Najgorsze, ze jak rano wstaje a moja mama juz biega po domu i musze z kołdrą isc do kibla, a w szkole jest 10 osób i ja sam wsrod 9 panienek, kiedys na fizyce babka taka ładna do tablicy poprosiła a ja wstałem i napisałem wzór na atom, a to ona ta nauczycielka taka czerwona palec ma w buzi, a laskom oczy wysokoczyły i spojrzałem w dół no i stanął, ja na to przepraszam i usiadłem potem przez 1 tydzien nie umialem normalnie siedziec w klasie bo kazda sie rumienila xD | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| hmm to ty chyba dresy nosisz i bokserki bo tylko wtedy widac xD bojak masz jeansy to nie widac chociaz troche to tak i glupio sie wstaje jak stanie a ja tylko jeansy na sobie xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maaaks Dołączył: 28 Lip 2011 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 02 Sie, 2011 |
|
| Zdarza się, że jak jestem na basenie lub biorę prysznic np. basen, siłownia to penis się podniesie lub stoi. W slipach na basenie to olewam to. Czego mam się wstydzić. Trzeba to potraktować normalnie a nie robić z tego sensacji. wielokrotnie widziałem jak kolesiom kutasy stały pod prysznicem | |
| |
 |
sikora92 Wiek: 32 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 234 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| Czasami jak pomyślę sobie o tym i owym to stanie a an basenie też sie zdarzy a najczęściej pod prysznicem, to normalne chyba ,póki staje to trzeba sie cieszyć nie jednemu staje w różnych sytuacjach | _________________ sikora92 | |
| |
 |
bimalco Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 17 Skąd: wrocek | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 |
|
| Kiedyś podczas pobytu na otwartym basenie bawiliśmy się w kilku chłopaków dotykając się nawzajem kłosami kwitnącej trawy. Wystarczyło przesunąć trawę po sutku, aby wywołać u przeciwnika erekcję. Kiedy miałem erekcję szybko zwiewałem do wody, aby dziewczyny nie zauważyły co się dzieje. | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Sro 17 Kwi, 2013 |
|
| generalnie w każdej sytuacji w której moge zaprezentować swoje przyrodzenie szerzej, penis "staje na wysokości zadania"
Buduje mnie myśl, że inni mogą się do mnie porównywać w związku z czym slipy najlepiej prezentują krocze i często na samą myśl o mojej własnej męskości mi staje. Czasami (tak jak inni) nawet nie kryję się z tym ,a wręcz to eksponuję chodząc wyprostowany, drapiąc lub nawet mocno miętoląc worek. Oczywiście nie jest to permanentna erekcja i moje myśli ni krążą cały czas wokół tego czy ktoś obserwuje mi krocze.
Za to tylko jak zdejme slipy pod prysznicem - od razu na baczność | |
| |
 |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 13 Lut, 2015 |
|
| Raz mi wyskoczył nawet na basenie ze slipów kąpielowych w dodatku przy tacie | |
| |
 |
al17 
Dołączył: 16 Lut 2015 Posty: 19 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 26 Lut, 2015 |
|
| ostatnio byłem na basenie - stanął mi w momencie, w którym chciałem wyjść z jacuzzi... miałem na sobie luźne spodenki, więc musiałem trochę poczekać | |
| |
 |
|