co zrobic? gruby zoladz bardzo |
Autor | Wiadomość |
jestemunikalny Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 co zrobic? gruby zoladz bardzo |
|
| jak poradzic sobie z grubym zoledziem?.. jest on bardzo gruby nawet gdy jest w stanie spoczynku to widac jego pierscien przez skore napletka... we wzwodzie po sciagnieciu napletka jest on na tyle gruby iz przeszkadza sciagac ten napletek i wsuwac go spowrotem... moze jakas masc ? bo wyglada jakby byl az spuchniety albo nabrnialy... od kad pamietam to tak mam | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 |
|
| skoro od zawsze tak masz to znaczy, że taka Twoje uroda. duży żołądź to jak dla mnie raczej zaleta niż wada a jeśli masz problemy ze swobodnym przesuwaniem napletka to jest to raczej wina za ciasnego napletka niż za dużej główki. poczytaj posty o rozciąganiu napletka przy stulejce, może znajdziesz coś ciekawego. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
jestemunikalny Dołączył: 18 Lis 2011 Posty: 29 Skąd: polska | Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 |
|
| szuakm szukam i nic... mozesz mi doradzic jak rozciagac ten napletek?.. bo wiesz z pomoca reki napletek schodzi bez bolu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 |
|
| podczas kąpieli ćwicz | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 |
|
| jestemunikalny, ewentualnie zamieść zdjęcie, może to stulejka wtedy przez rozciąganie nic nie uzyskasz. | |
| |
 |
|