Rany na napletku |
Autor | Wiadomość |
sirtech 
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 23 Gru, 2011 |
|
| Napisałem co wiedziałem, reszta zal. od Ciebie.
Co do wraczy to są przypadki że ich ekukacja się zakończyła za kad. tow. Gierka a wtedy
leków na takie przypadłości nie było.
Pozdrawiam i zdrowia życzę. | |
| |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | Wysłany: Pią 23 Gru, 2011 |
|
| ok dzięki na pewno będę sie starał go zdobyć, już nie mam siły z nim no tyle czasu, mam nadzieje ze ten urolog cos poradzi bo jak nie to o tam wyniosę własnymi rękoma. dodam ze za wizytę 100zł | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 |
|
| Kit pszczeli można kupić na targu. Rozrobić w spirytusie i smarować. Naprawdę pomaga. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 25 Gru, 2011 |
|
| Ale samo zagojenie ran nie jest tu problemem. Zagoją się same i bez kitu pszczelego. Chodzi o to, by skóra się naciągnęła i nie pękała w przyszłości. Dlatego ponawiam, krem przeciw rozstępom. Powoduje on zwiększenie syntezy kolagenu i elastyny dzięki czemu skóra będzie bardziej rozciągliwa i nie będzie pękać. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 |
|
| Może i tak być Faktycznie coś na rozciągliwość by się zdało. | |
| |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 |
|
| Panowie Co mam robić? Byłem u urologa i stwierdził ze zabieg będzie konieczny, i się jeszcze zastanowi może nie będzie trzeba robić pełnego obrzezania tylko częściowe, ja mu odpowiedziałem ze jak mam być cięty to chce pełne a on ze mam racje. A Wy mówicie żę może wystarczy maść na rozciągliwość? Powiem tak widzę że te rany sią ładnie goją ale w zwodzie napletka już nie ściągnę za nic w świecie, jak naciągam to jest ucisk taki że ledwo co zejdzie z 3 mm no i co jest szansa że to się rozciągnie??? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 |
|
| dzeronimo, pokaż zdjęcie, to orzeknę co jest najlepsze. Pozdrawiam | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 |
|
| GordonGekko napisał/a: | pokaż zdjęcie, to orzeknę co jest najlepsze |
a skąd takie przekonanie, że Twoja decyzja będzie najlepsza, lepsza nawet od opinii lekarza po przeprowadzonym badaniu fizykalnym | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 |
|
| Cytat: | ale w zwodzie napletka już nie ściągnę za nic w świecie, |
To jest jednoznaczny powód do chirurgicznego pozbycia się stulejki. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 |
|
| dzeronimo, wg mnie ewidentna stulejka, masz straszny kapturek/pierścień, do tego zrobiła ci się ranka, nic już nie rusz i umów się na zabieg. | |
| |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 |
|
| ok więc tak zrobię, tyle że zastanawia mnie jedno, własnie z 2 miesiące temu jak zaczynało się to robić wydawało Ci sie i podpowiadałeś ze na pewno nie stulejka;/ Ale byc moze wtedy to wygladało lepiej. Dzięki i w piątek umawiam się na zabieg . Jeszcze jedno mówisz że na 100% nie ma szans by z tym coś już samemu zrobić? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 |
|
| Wtedy wyglądało to 1 albo lepiej, albo 2 pomyliłem się. Tu mówię co widzę i raczej nie ma innego wyjścia niż zabieg. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 |
|
| eh;/ zaczynam się już bać może nie tyle tej operacji bo podobno nie boli, ale tego wszystkiego po zabiegu by nie było żadnych powikłań i tej oponki przede wszystkim, decyduję się chyba na obrzezanie pełne; | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 |
|
| GordonGekko, mieszasz się w zeznaniach. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|