Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Włosy na penisie
Autor Wiadomość
Tajemniczy 

Wysłany: Wto 20 Gru, 2011   Włosy na penisie

Ostatnio zauważyłem że mam co raz wiecej wlosów na penisie. takze w okolicy główki penisa i napletka na skórze. Jak można się pozbyć takiego owłosienia? Obcinałem je troche nożyczkami, ale i tak wloski krótkie zostają, Nie wyglada to estetycznie wlosy na penisie.

legolas1 

Wysłany: Wto 20 Gru, 2011   

doraźnym rozwiązaniem może być np. wyrywanie pojedynczych włosków pensetą. ponieważ usuwasz włos razem z cebulką zabieg taki daje bardziej długotrwałe efekty niż przycinanie. Wadą jest niestety jego bolesność. Jeśli jednak dobrze naciągniesz i rozprostujesz skórę oraz pociągniesz włos pod dobrym kątem nie powinno być aż tak źle. :P
Innym rozwiązaniem jest depilacja laserowa.

Tajemniczy 

Ale ja tych wlosów mam bardzo duzo na całym penisie nie liczylem ale około z 50.
A czy taka depilacja laserowa jest bolesna? boje sie powikłań ze np moze mi przez to nie stawać, lub coś sie uszkodzi. Czy ktos miał z Was taką depilacje?

penis.com.pl
penilarge krem
legolas1 

Depilacja laserowa jest zabiegiem bezbolesnym i teoretycznie nie powodującym powikłań a na pewno nie wpływającym na erekcję :D Jednak nie należy też ona do najtańszych zabiegów kosmetycznych. może ktoś miał przeprowadzoną depilację laserowa genitaliów i może się szerzej wypowiedzieć...

Tajemniczy 

Wysłany: Sro 21 Gru, 2011   

Musze poszukac jakis promocji na gruponie czasami jest duża promocja na depilacje. tylko zastanawiam sie czy zakłady kosmetyczne swiadcza usługe depilacji włosów na penisie :D ?

Wogole sam nie wiem jakim cudem wyrosły mi wlosy centralnie na penisie? moze za dużo testosteronu mam.

Xanad1 

http://cosmetderm.pl/ipl/ipl.php

sprawdz na tej stronie tam jest duzo o depilacji laserowej , nie wiem czy członka tez bo nie sprawdzałem co tam oferuja ,ale raczej tak

legolas1 

z tego co na szybko sprawdziłem na necie to większość zakładów kosmetycznych oferujących depilację laserową depilację miejsc intymnych wykonuje tylko u kobiet. wyjątkiem jest

http://www.royallaser.pl/

w ofercie wyraźnie zaznaczona jest depilacja intymna u mężczyzn. cena jednak nie jest zbyt zachęcająca - 600 zł

Tajemniczy 

dzieki za rady. Z tego co czytałem to aby zrobic tą depilacje laserową, to najpierw trzeba dokładnie wygolić to miejsce samemu , bo laser wpływa na cebulki wlosów aby już nie odrastały.
Ale jak mogę zgolić wlosy na penisie?tym bardziej ze sa to małe wloski około 0,4 mm leżące na nim.

wesolystudent 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011   

Też mam pojedyńcze włoski w okolicach napletka kilka na penisie, golę ja maszynką jednak odrastają szybciej niż reszta.

grandalf6

Wysłany: Pon 02 Sty, 2012   

To dziwne, bo kiedyś widziałem stronę salonu kosmetycznego, gdzie każda strefa była po 100zł i dla obu płci. Niestety nie pamiętam nazwy, ani adresu.

Odpowiedz do tematu