Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co to jest? Pomóżcie
Autor Wiadomość
Yours 

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011   Co to jest? Pomóżcie

Mam 15 lat. Od 1,5 miesiąca obserwuję na swoim penisie kilka krostek, grudek nie wiem co to jest. Poniżej zamieszczę zdjęcia. Na początku krostki były dwie, wyskoczyły mniej więcej w tym samym momencie, bo w nocy się trochę drapałem i na rano to miałem. Były malutkie. Potem z czasem trochę się drapałem (no wiecie, czasem swędzi :) ) I tak co tydzień to krostka. Te pierwsze już trochę zanikają, ale powoli. I robią się nowe. W tej chwili jest ich chyba 7. Naprawdę nie wiem od czego to może być i co to może być. Chciałbym się dowiedzieć także, czy nie minie mnie porada lekarza. Proszę o odpowiedzi. Może ktoś to miał i to zanikło? Jak to wyleczyć? P.S. krostki nie swędzą, nie bolą, ale wkurzają.. bo są :)
pozdrawiam

GordonGekko 

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011   

Wg mnie jest to jakieś podrażnienie, odczekaj kilka dni i obserwuj jak zachowują się te zmiany, jeśli nic się nie zmieni, wybierz się do dermatologa. Pozdrawiam

Yours 

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011   

GordonGekko, dzięki, a widziałeś kiedyś coś podobnego?

penis.com.pl
orgasm contol
GordonGekko 

Wysłany: Wto 20 Gru, 2011   

Nie, ale wygląda na jakieś podrażnienie.

Odpowiedz do tematu