Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Rany na napletku
Autor Wiadomość
dzeronimo 

Wysłany: Pią 16 Gru, 2011   Rany na napletku

Witam. Od pewnego czasu dręczy mnie problem ran na napletku, gdy już się wygoi po miesiącu ,,celibatu'' to gdy uprawiam sex od nowa rany się pojawiają, i dodam jeszcze że po wygojeniu cały czas są widoczne takie jak by rozstępy . Dzwoniłem do 2 urologów i kazali mi umówić się na wizytę i tak zrobię , ale to trzeba czekać a teraz może ktoś mi powie co to może być? dodam że obaj powiedzieli bym zrobił badanie na poziom cukru bo być może cukrzyca?? Jest to możliwe mam 25 lat nigdy nie miałem jakiś problemów, fakt też nigdy nie robiłem takiego badania . proszę o pomoc bo zaczyna mnie to martwic

GordonGekko 

Wysłany: Pią 16 Gru, 2011   

A może 2 miesięczna przerwa? zobaczymy co powie urolog.

dzeronimo 

nie wiem ilu miesięczna ale może cos jeszcze dodasz/? nie mam u mnie urologów muszę jeździć 100km a pracuje jako kierowca ciężko umówić termin co ja poradzę

penis.com.pl
tabletki penilarge
GordonGekko 

Pokaż zdjęcie, może dermatolog będzie potrzebny.

dzeronimo 

http://zapodaj.net/80bb93baf361.jpg.html

a teraz coś więcej?? dodam że trochę smaruje jakimś kremem kiedyś przepisanym przez urologa bo byłem raz ale za wiele mi nie pomógł i dlatego nie mam gdzie się wybrać do dobrego i czasu przede wszystkim wiem ze to poważne ale no niestety pytam tutaj specjalistów a dalej sam zadecyduje co robić .

alan 

Wysłany: Sob 17 Gru, 2011   

Faktycznie dziwna sprawa. Czy te rany pieką albo bolą bo zaczerwienienia nie widać. Masz rany na napletku od wewnątrz czy tylko zewnątrz?

dzeronimo 

tylko tutaj gdzie widać, to jest tak że jak nie ruszam nic napletkiem to one się goja a jak wzwód i ruszę parę razy to już jest ich o wile więcej niż co tutaj widać , ogólnie to mnie to nic nie boli tylko podczas ściągania to boli ponieważ one się rozciągają, no jak sikam to wiadomo jak mocz sie dostanie to trochę szczypie ale to normalne ponieważ na każda ranę by tak było widzę ze nikt chyba nie wie co to jest :( :(

alan 

Co to jest to chyba wiadomo. Są to ranki. Pytanie skąd i dlaczego się biorą?
Ja przypomniałem sobie, że tego typu trudno gojace sie rany przemywałem kiedyś kitem pszczelim rozpuszczonym w spirytusie. Poczatkowo myslałem że to nic nie pomoże bo kit miałem od pszczelarza który go często stosował. Obdarłem raz sobie napletek o rozporek i posmarowałem. efekt był niesamowity. Dwa dni i wszystko zniknęło. Problemem jest tylko jak ktos byłby na kit (czy wosk) uczulony. Dziwne że dermatolodzy nie wiedzą jak temu zaradzić.

dzeronimo 

Wysłany: Nie 18 Gru, 2011   

pytanie jest jeszcze takie skąd mam wziąć kit?? :o no a może cos innego kupic w aptece? rywanol , rumianek? własnie widze ze mało kto wie co to może być tutaj :(

[ Dodano: Nie 18 Gru, 2011 ]
GordonGekko, kolego Ty tez nie wiesz co to jest jak to wyleczyć?

sirtech 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011   Rany na napletku

Wtaj, jest taki lek o nazwie HASCOFUNGIN krem , powinien byc pomocy.

dzeronimo 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011   

Ok dzięki najpierw ide do urologa jestem umówiony na 19 we wtorek zobaczymy czy coś powie czy weźmie kasę i nic nie będę wiedział nadal, te rany nie goja się wcale, przez co też ta skóra jak by się kurczy jest problem ze ściągnięciem napletka meczy mnie już to strasznie...

sirtech 

Wysłany: Czw 22 Gru, 2011   

Do wtorku po tym leku to t. przyjaciel będzie zdrowy

dzeronimo 

Wysłany: Pią 23 Gru, 2011   

ok kupie i sprawdzę, dziś byłem sprawdzić poziom cukry we krwi badanie wykazało 88.

penis.com.pl
bathmate
andrzejgadarr 

Zbyt wąski napletek. Podczas wzwodu skóra pęka. Jedyny sposób to stosowanie kremów zmiękczających skórę lub specjalnego kremu na rozstępy, smarować nim napletek i delikatnie rozciągać napletek upychając między żołędzią a napletkiem kłębuszki waty lub jeszcze lepiej gazików tak by napletek był dłuższy czas naciągnięty tzn. rana goi się- zarasta w stanie spoczynku czyli jest skurczona i chodzi o to, żeby zagoiła się ona w stanie naciągniętym.

dzeronimo 

właśnie kolego zauważyłem ze czym lepiej te rany się goją,ponieważ staram się jak mogę by był w spoczynku to się goją ale podczas wzwodu właśnie nie mogę teraz prawie napletka zsunąć tragedia a jak już za pomocą kremu tłustego zsuwam to boli nie miłosiernie , a rany popękały od nowa rzecz jasna

ps.sirtech, ten lek na recepte więc we wtorek jak będę u lekarza może mu wspomnę by przepisał. zobaczę co to za lekarz bo nie znam go ale szukałem w necie urologa wiec znalazłem umówiłem sie i zobaczymy. Zresztą miesiąc temu juz byłem u jednego to mi nie pomógł

Odpowiedz do tematu