Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Choroba weneryczna
Autor Wiadomość
dyskretny28 

Wysłany: Pon 05 Gru, 2011   Choroba weneryczna

Witam. Mieszkam w woj dolnośląskim. Poprzez seks bez zabezpieczeni nabawiłem się jakiejś choroby która rujnuje moje życie. Najpierw sam się zaraziłem a później nieświadomie zaraziłem kobietę mojego życia. Byłem u różnych lekarzy ale żaden nie jest w stanie mi pomóc. Test na kiłę i chlamydie ujemny.
Oto objawy:
- promieniujący ból pod napletkiem (czasami czuje ból lewego jądra)
- mam jakieś kłykciny wg lekarza (wymrażał mi to z 10 razy ale nic nie dało nie przepisał żadnych leków)
- oprócz kłykcin mam dużo takich kropeczek malutkich w grupkach ( lekaż mówi że to gruczoły ;/) ale nie miałem ich nigdy i robi ich się coraz więcej
- zaczerwienienie pod napletkiem.
- brzydki zapach okolic intymnych
- białe naloty na włosach ok pachwin (mysle ze to grzybica dłoniasta)
- powiększone migdałki ( widoczne tylko po zaglądnięciu ponieważ poprzez dotyk przez szyje są niewyczuwalne i nie bolą)
Stosowałem na własną rękę różne środki antygrzybiczne takie jak clotrimazolum.
U mojej kobiet ginekolog wykryła nadżerki oraz po badaniu cytologicznym wyszła grupa 3 czyli wysokiego ryzyka raka szyjki macicy. Jaka choroba może powodować te objawy? Kłyciny podobno nie wywołują tak mocnego bólu.

GordonGekko 

Wysłany: Pon 05 Gru, 2011   

Wybierz się sam do dermatologa prywatnie, niech ci to wszystko zbada, powiedz jak jest. Proszę też o zdjęcie.

dyskretny28 

Wysłany: Sro 07 Gru, 2011   

Musi być to dermatolog-wenerolog czy może być sam dermatolog ? I dlaczego prywatnie ? Czy szpitalny dermatolog mi nie pomoże ? Oto zdjęcia:
http://imageshack.us/g/52/dsc00738u.jpg/

penis.com.pl
masturbator
GordonGekko 

Wysłany: Sro 07 Gru, 2011   

dyskretny28, mówiłeś w pierwszym poście że żaden ci nie pomógł, więc może wybierzesz się prywatnie, obojętnie dermatolog lub wenerolog. A zdjęcia usunęli, sposób: http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=11894

Odpowiedz do tematu