Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Duży penis, problem?
Autor Wiadomość
Zav. 

Wysłany: Nie 04 Gru, 2011   Duży penis, problem?

Witam, mam pytanie i problem zarazem. Mam 18 lat, 190cm wzrostu i ok. 70kg wagi. Trochę niepokoji mnie rozmiar mojego penisa... wynosi on prawie 26cm długosci i ok 14 w obwodzie (w stanie erekcji) czy to jest normalne? Taki rozmiar praktycznie uniemożliwia mi stosunek z moją dziewczyną... Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam

okooko333 

Wysłany: Nie 04 Gru, 2011   

Nie przejmuj się. Mój ma 38 cm i jakoś daję radę:D

legolas1 

Uznajmy, że ten post nie jest marną prowokacją :D

Zav. napisał/a:
Taki rozmiar praktycznie uniemożliwia mi stosunek z moją dziewczyną...

jeśli jakaś anomalia anatomiczna uniemożliwia odbycie normalnego stosunku seksualnego to jest to problem i wymaga konsultacji ze specjalistą.

a tak na marginesie, może pochwalisz się kolega z forum swoim sprzętem :P

penis.com.pl
masturbator
Zav. 

Co do stosunku to tu raczej chodzi o moją dziewczyne, rozumiesz chyba. I nie, nie jest to żadna prowokacja chce tylko wiedziec czy to jest normalne, bo powinienem mieć chyba o 10cm... Krótszego. Nie pochwale się sprzętem to nie w moim stylu :)

legolas1 

Co do samej długości to jest ona jak najbardziej normalna. Bardzo rzadko występują tak długie penisy ale jednak. Jak większość cech w populacji tak i długość członka da się opisać krzywą Gaussa. Ty jesteś mocno po prawej stronie :) Co do dziewczyny to pozostaje chyba poszukanie pozycji, która będzie dla niej najbardziej komfortowa. powodzenia

Zav. 

Na taką odpowiedź liczyłem :) dzięki. Co do pozycji to chyba całą kamasutre wypróbowaliśmy... A istnieją jakieś bezpieczne metody pomniejszania penisa?

legolas1 

Nie wydaje mi się aby istniały jakiekolwiek metody pomniejszania penisa (bezpieczne czy też ryzykowne). Nie bardzo jestem sobie w stanie nawet wyobrazić taki zabieg. Którą część penisa należałoby usunąć... hmmm... główkę? :D trochę dziwnie by wyglądał i z funkcjonalnością też najlepiej by nie było :) natomiast z drugiej strony ciężko cokolwiek kombinować (chociaż transplantacje penisa są już na świecie wykonywane).

Zav. 

Nie nie, na takie operacje to ja się nie piszę. No nic, dzięki za pomoc, może coś wykombinuje ;p

Pozdrawiam.

wesolystudent 

Może zgłoś się do filmów xxx będziesz miał sławę,dziewczyny,pieniądzę :lol: :lol: :lol:
:evil:

Dawid159 

Heh Może i tak :D

RealBlondie 

Wysłany: Sro 28 Gru, 2011   

Siekiera w łapę i do boju.

Adam67 

Wysłany: Pią 27 Sty, 2012   

ciesz się że masz 26 cm a nie 16 cm tobie zazdrości większość facetów a tym co mają 16 cm nikt no może prawie nikt. jak by nie patrzeć jesteś w lepszej sytuacji i nie musisz się wstydzić podczas kąpieli w publicznej łazience

Odpowiedz do tematu