Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mięsnie Kegla- początek
Autor Wiadomość
duszek2611 

Wysłany: Wto 29 Lis, 2011   Mięsnie Kegla- początek

Witam wszystkich.Dopadł mnie problem zbyt wczesnego wytrysku;/ myslałem ze to minie po kilku razach ale niestety nie;/ Koncze podczas gry wstepnej,a jak juz mi sie uda ją przezyc to koncze po kilku ruchach w mojej partnerce;/ Wiem ze poprostu ona jest zawiedziona.. Moge sie z nią normalnie kochac dopiero po 2 lub 3 wytryskach,ale wtedy juz sprzęt jest zbyt zwiodczały;/ Mam 20 lat ,rozmiar podczas wzwodu 17cm czyli chyba normalnie.Przednia miałem kilka dziewczyn tez sie z nimi kochałem ale niezbyt często,rowniez szybko sie konczyłem myslałem ze to normalne,ale teraz widze ze nie.Poprostu wiem ze stac mnie na wiecej,i chciałbym ją wreszcie doprowadzic do konca,kupiłem tabletki orgasm control,ale po kilku dniach od stosowania zaczeła mnie okropnie bolec głowa i dostałem biegunke,i problem z oddechem.Wiec chyba je odstawie,zamowilem dzis spray rowniez o tej samej nazwie moze cos pomoze zobaczymy.Moze to ze zbyt często sie masturbowałem jest tego powodem,dojscie jak najszybciej itp moze organizm sie przyzwyczaił. Poprostu za bardzo sie tym denerwuje i podniecam nie umiem nad tym panowac;/ staram sie o tym nie myslec ale to nic nie pomaga.? Powiedziałem jej o tym,moze bedzie mi z tym lepiej nastepnym razem,moze szczera rozmowa pomoze,w duzej mierze od mojego toku myslenia to zalezy.Nie chce wypijac lampki wina itp zeby wytrzymac dłuzej,ani tez faszerowac sie jakimis tabletkami,chciałbym samą natura to pokonac.Czy moze isc z tym problemem do lekarza ? Jezeli ktorys z kolegow mogłby mi napisac jak cwiczyc miesnie kegla tak na początek, jakąś rozpiske lub cos.Byłbym bardzo wdzięczny:)

Xanad1 

Wysłany: Wto 29 Lis, 2011   

No to jest problemem wielu ludzi,a jak czytałem jest to spowodowane słabym miesniem PC czyli zwieracz.Podam ci strone i pobierz sobie cały poradnik
http://chomikuj.pl/scanmar/dla+m*c4*99*c5*bcczyzn/Powiekszanie+Penisa+Cwiczenia+Kurs+Poradnik,186377769.pdf tam na dole masz podpisane cwiczenia idp. Pobierz to sobie ,wszystko masz opisane

arkham 

Kegle możesz ćwiczyć, ale nie bezmyślnie. Pewnie nie zauważyłeś ale podczas stosunku mimowolnie zaciskasz mięśnie kegla. Musisz nad tym zapanować. Dobrą sprawą są także ćwiczenia odwrotne kegla. Dużo trudniejsze ale skuteczne. Jak to robić? Za odwrotne skurcze odpowiadają te same mięśnie co za zwiększenie ciśnienia moczu czy puszczenia bąka. Jednak problem leży w ich izolacji tak aby nie napinać mięśni brzucha. Ale dlatego to się nazywa ćwiczeniami żeby je ćwiczyć. A no i zaznajom się z terminem edging.

penis.com.pl
andropenis
duszek2611 

Mowisz ze moge cwiczyc kegla ale "nie bezmyslnie" tzn co masz na mysli? Czytałem eboka tutaj na forum stosować sie do tego co tam jest napisane?

arkham 

Przez bezmyślnie rozumiem np 500, 600 czy nawet 1000 ucisków na dzień. Lepiej zrobić
30 x1sec
15 x5sec
5 x10sec
2 x20sec
1 max
Lub na odwrót. Mimo wszystko mięśnie kegla to mięśnie szkieletowe, tak jak biceps czy triceps. Dlatego lepiej stosować zasady podobne do tych na siłowni. Dobrze jest po serii zwykłych kegli poćwiczyć odwrotne. Ważne jest żeby nie przećwiczyć bo skutki będą smutne. To co jest w ebooku możesz stosować póki nie umocnisz trochę tych mięśni. Ale pamiętaj edging i tak da ci najwięcej. W pewien sposób nauczy cię panować nad podnieceniem i keglami. Także lepiej poznasz jak to jest z tym orgazmem, kiedy przyśpieszyć a kiedy zwolnić.

Ps. Kiedyś słyszałem o jakimś domowym sposobie, syropie z korzenia selera. Na co ma wpływ nie wiem. Ale podobno działa na wytrzymałość.

duszek2611 

Wysłany: Sro 30 Lis, 2011   

Masz moze link do tych cwiczen edging? Mam tez poradnik ktory kolega mi podał tez skorzystam.Wczoraj cwiczyłem z eboka tak na początek 50 powtorzen a dzis nie moge sie załatwic,moze przesadzilem jak na początek

DJM89 

duszek2611 napisał/a:
Masz moze link do tych cwiczen edging? Mam tez poradnik ktory kolega mi podał tez skorzystam.Wczoraj cwiczyłem z eboka tak na początek 50 powtorzen a dzis nie moge sie załatwic,moze przesadzilem jak na początek

Widać masz trochę za słabe te mięśnie, ale małymi kroczkami dasz radę.
Jak dobrze wyćwiczysz to napięcie ich przed wytryskiem pozwoli na dalszą zabawę, jednak jak w moim przypadku erekcja lekko słabnie na minutkę, dwie.

arkham 

W edgingu chodzi o zbliżenie się do punktu, który jeśli przekroczysz to dostajesz orgazm. Masz sie do niego zbliżyć. Jak już wiesz, że jesteś blisko to przerywasz stymulacje. Czekasz aż podniecenie opadnie i znowu. Robisz to tak długo jak ci się podoba. Jak będziesz miał już wprawę to nie będziesz musiał przerywać stymulacji tylko po prostu zwolnisz albo zmienisz chwyt. Radze ćwiczyć z użyciem lubrykantu.

duszek2611 

To juz wiem o co chodzi jakis czas temu to robilem,bo myslałem ze przyzwyczaje organizm do dłuzszych stosunkow ale odpusciłem bo nic nie dawało ale zaczne znowu. Gdy cwicze kegle trzeba sie doprowadzic koniecznie do erekcji ? czy wystarczą same skurcze bez erekcji? aha i czy mozna ćwiczyć wszystko razem? to co wy mi mowcie + to co kolega wysłał,ćwiczenia na powiększanie

arkham 

kegle w zwodzie należą do bardziej zaawansowanych. Tak można robić razem z tym co na PDF'ie

Dawid159 

To może być spowodowane tym że się często masturbowałeś ponieważ przyzwyczaiłeś organizm do szybkiego wyładowania napięcia seksualnego.

duszek2611 

Napewno jest to spowodowane tą masturbacja..To jak na poczatek to wystarczą same skurcze bez wzwodu? Czy musi byc wzwod?

arkham 

No jak miałeś problemy po 50 powtórzeniach to oczywiście ze w stanie spoczynku.

penis.com.pl
andropenis
duszek2611 

Dobra to narazie bede cwiczył w stanie spoczynku kilka dni.Ale np przed takim konkretnym ćwiczeniem kegli mozna zrobic jakis okład np ciepłym ręcznikiem? teraz mi sie przypomniało kiedys np przy koncu juz, ściskałem kegle wyleciało kilka kropel, wzwod deliktanie opadł na minute lub dwie,tak jak u kolegi wyzej i mogłem działać dalej czy o to własnie chodzi w tym?

okooko333 

Ja mam pytanie. Wiem wyjdę na kompletnego laika ale ja nie wiem, gdzie jest ten mięsień Kegla. Jak go zlokalizować, skąd mam wiedzieć, że właśnie go uciskam:P Nie mam jakichś wielkich problemów z 'przedwczesnym wytryskiem'. Czasami się zdarzy ale wtedy pieszczę partnerkę ustami i językiem. Mały odpoczywa, po czym znów jest w stanie działać cuda.

Odpowiedz do tematu