Czy to stulejka czy zapalenie |
Autor | Wiadomość |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 |
|
| Raczej nie widzę tu stulejki, jeżeli bez bólu możesz odprowadzić napletek za żołądź to jest ok. | |
| |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 |
|
| wiec co to moze byc za syf?? podczas sciagania napletka w spoczynku nie boli a w zwodzie.juz bolu poniewaz on jest lekko zwezony jak by, i tej skory jest z 2cm za duzo
ps. wydaje mi sie ze mam cos podobnego www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11525 ale nie znam sie moze mi siewydaje akolego u niego stwierdziles stulejkea u mnie raczej nie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 |
|
| Ponieważ jej nie masz. | |
| |
 |
dzeronimo Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 24 Skąd: lodzz | Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 |
|
| byłem dziś u urologa znalazłem Pan doktor powiedział mi że uprzedza mnie o tym że być może będzie operacja potrzebna , ale to tylko mnie uprzedza co o niczym nie świadczy, ale jest duża szansa ze to się wygoi i przepisał mi taki lek by smarować skórę ,, Linomag '' wizyta była bardzo szybka ponieważ Doktorowi się spieszyło i tyle zdążyłem się dowiedzieć. Więc chyba to nie jest coś poważnego skoro On to potraktował tak łagodnie. czekam ok 3 tygodni teraz i zobaczymy.
A powiedz mi dlaczego tak uważasz ze ja nie mam a on ma ? czy się rożni ta jego od tej mojej skóry?? wybacz że pytam ale to naprawdę z ciekawości bo się strasznie nie pokoje o mojego przyjaciela i fajnie by było jak byś mi powiedział dlaczego u niego stulejka a u mnie nie ?
wiec od czego to powstało i czy wróci to do stanu takiego jak było kiedyś? | |
| |
 |
|
| dzeronimo, są dwa czynniki, ma tzw. pierścień (zaciśnięta skóra za żołędziem) ma widoczny wałek, drugi odprowadzanie skóry sprawia mu ból. Przeczytaj pierwszy jego post w temacie który mi podałeś powyżej. Pozdrawiam | |
| |
 |
|
| przeczytałem ale nie rozumiem zbytnio? Odpowiedz please czy to się zagoii czy co z tym trzeba by zrobić teraz ? | |
| |
 |
|
| dzeronimo, idziesz z tym do lekarza urologa, pokazujesz i mówisz jak jest, może masz za dużo skóry, wszystko oceni lekarz. | |
| |
 |
|
| w tym problem że byłem i przepisał mi jakiś lek na skórę , dobrego urologa u mnie nie ma;/;/;/ a jechać 100km do innego by powiedział to samo z celem sie mija. mam tlyko nadzieje ze to samo przejdzie bo juz nie mam sil;/ | |
| |
 |
|