| Odruchy |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 Odruchy |
|
| | Czesc. Czy macie czasami tak, ze idąc przez miasto lub bedac w szatni itp czujecie potrzebę podrapania sie po penisie i jądrach? Jeśli tak to czy robicie to śmiało czy jednak sie kryjecie? To normalne czy raczej nie? Jak to wygląda u was? | _________________ men | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| | Jest to całkiem normalne, ja się drapie ale uważnie. | |
| |
 |
adam230 Wiek: 45 Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 48 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| Czasem mam. A czasem mam potrzebę poprawić jajka albo penisa w slipach czy boksach, bo się niewygodnie ułoży | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
grzespodol1992 Wiek: 33 Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 12 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| na mieście to tam nic ale ja osobiście mialem tak, że siedzę na zajęciach, w grupie na 21 osób 20 dziewczyn i ja sam chłopak a tu nagle staje i nijak się ruszyć nie można ani nie opadnie bo cały czas o tym myślę i potem wychodzę zasłaniając klejnoty torbą | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 19 Lis, 2011 |
|
| grzespodol1992, czasem tak bywa | |
| |
 |
newyoungdick Wiek: 31 Dołączył: 07 Lis 2011 Posty: 31 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pon 21 Lis, 2011 |
|
| ja tez taak mam. zwykle pare razy dziennie musze dodac sobie w slipach troche wygody, ale sadze ze to zupelnie normalne, bo moi koledzy tez tak robia | |
| |
 |
Stary Kutas Wiek: 49 Dołączył: 21 Lis 2011 Posty: 3 Skąd: 3City | Wysłany: Pon 21 Lis, 2011 |
|
| Też sobie czasem poprawiam ułożenie w gaciach Ale dyskretnie | _________________ Największą torturą wymyśloną przez człowieka jest celibat. | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Nie 16 Lut, 2014 |
|
| powiem tak: chciałbym sie nie krępowac, ale wiem że niektórzy na to dziwnie patrzą. Bardziej sie wstydze przy kobietach, ale tak normalnie to czesto zdarza mi się złapać za jaja, zwłaszcza jak jestem w samych slipach nad wodą albo na basenie. Poniekąd to taka demonstracja siły | |
| |
 |
| |