| Bielizna |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 Bielizna |
|
| Czesc wszystkim chcialem zapytac, czy ukladacie jakos specjalnie penisa w slipkach/bokserkach? Mam ponadto pytanie-czy znacie taki rodzaj bielizny jak jockstrap? Czy ktoś w takiej chodzi? A co poradzicie na temat slipkow/bokserek ze specjalną kieszonka na penisa i jądra? Z góry dzięki za odpowiedź | _________________ men | |
| |
 |
grzespodol1992 Wiek: 33 Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 12 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 18 Lis, 2011 |
|
| jesli chodzi o układanie to ja zawsze mam na lewo , jeśli chodzi o slipy/bokserki z kieszonką to nigdy nie widziałem ale ciekawie może wyglądać | |
| |
 |
henderson22 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 15 Skąd: Opole | Wysłany: Nie 20 Lis, 2011 |
|
| Ja używam jockstrap dzięki jednemu użytkownikowi tutaj na forum. Są wygodne i przewiewne
slipy tylko dopasowane i "nowoczesne" bokserki już zadziej.
A jak go układam ? czasami w prawo czy w lewo nie zwracam uwagi na to | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Nie 20 Lis, 2011 |
|
| A ile masz lat mogę zapytac? Nosisz je na codzien? Te jockstrapy? Jak sie w nich chodzi? A słyszałes o slipkach aussiebum z kieszonka na jądra i penisa? Powiększa je optycznie co o nich powiesz? Z góry dzięki za odpowiedź pytam bo chce takie kupić mogę wrzucić zdjęcie jak w nich wyglądam wrzuc jak mozesz jak wyglądasz w swoich pozdro | _________________ men | |
| |
 |
| |