Problem - żólta sperma. |
Autor | Wiadomość |
gerald Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 Problem - żólta sperma. |
|
| Witam
Wiem juz ze podobne tematy były poruszane ale to chyba co innego. Otóż jak to w tytule - chodzi o kolor spermy. Jest żółta - moze nie wszystko - na początku jest biała ale to malo. Potem już żółta. Jest tak odkad zacząłem zwracac uwage czyli jakies kilka miesiecy. Jak wyczytalem tu i uwdze nieraz jest to spowodowane za długim magazynowaniem nasienia ale nieraz masturbowalem sie na drugi dzien zeby sprawdzic (albo z innych powodów ) i znowu była żółta. Niewiem czy to jakis powazny problem czy nie. Oprocz tego wszystkie inne możliwości seksualne w normie. Bez jakichkolwiek bólów itp. Tylko ten kolor.
Moze ktos cos poradzi, podpowie? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 |
|
| Nie znam sie zabardzo ale wydaje mi się że kolor spermy spowodowany jest zawartością moczu w niej. I tu sie nasuwa pytanie czy to normalne czy co jest nie tak... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 |
|
| nie liczą się wł. fizycze: kolor, smak, zapach, gęstość itp. liczy się jej jakość czyli ilość plemników, a to może ocenić tylko lekarz. wprawdze twoja sperma odbiega od 'standardów' pod względem wizualnym, ale pewnie wszystko jest ok, jak chcesz to skontrolować to skonsultuj to z lekarzem urologiem.
a tak poza tym to 'żółta' to niezbyt dokładne określenie i jeżeli nie jest śnieżnobiała tylko lekko kremowa itp to raczej nie masz sie czym martwić, no ale taką pewnośc tylko badania mogą zapewnić, widziałem wypowiedzi lekarzy z których jasno wynika że często wygląd, zapach, kosystencja itd nie zawsze idzie w parze z użytecznością[/url] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gerald Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 |
|
| Dzieki
Troche mi sie rozjasnila sytuacja.
Pozdrawiam | |
| |
 |
|