Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Potrzebuje konkretnej odpowiedzi. Strasznie się przejmuje
Autor Wiadomość
mmaatti2 

Wysłany: Pią 18 Lis, 2011   Potrzebuje konkretnej odpowiedzi. Strasznie się przejmuje

Witam , tydzien temu zaówazyłem pod żołędziem pewien wrzod.. nie boli mnie to , ogolnie wygada jak jakis krater a z środka wolno sączy sie coś przeźroczystego. Dzisiaj byłem u wenerologa , lecz nic mi nie przepisal i nic mi na ten temat nie powiedzial , skierowal mnie tylko na badania VDRL. Na badania jade w poniedzialek , z wynikami mam sie zglosic na nowo do wenerologa.. Ten wrzod wyglada tak http://imageshack.us/phot...djcie0448x.jpg/
moze zdjęcie jest troszke niewyraźne ale czy moze mi ktos powiedziec co to jest? Boję sie tylko ze to moze byc jakiś rak.. Ta myśl mnie przerasta.. Prosze o pomoc.... ;(

[ Dodano: Pią 18 Lis, 2011 ]
http://imageshack.us/phot...djcie0448g.jpg/
tamto zdjecie wygaslo to pewnie tez wygaśnie..;/

http://www.fotosik.pl/pok...a74910e743.html

niestety ciagle usuwaja zdjecia... jesli ktos podejżewa że moze mi pomodz , proszę o kontkakt gg. Będę niezmiernie wdzięczny.

vissour 

Wysłany: Pią 18 Lis, 2011   

VDRL może Ci wykryc kiłę, ale to równie dobrze może być coś zupełnie błahego, więc nie przejmuj się na zapas. Miałeś ryzykowne kontakty seksualne? Bo to może być kluczowe dla sprawy...

randy 

Wysłany: Pią 18 Lis, 2011   

Witam. Jak chcesz wstawić zdjęcie, które szybko nie zniknie, to tutaj masz instrukcję jak to zrobić.

penis.com.pl
andropenis
mmaatti2 

Wysłany: Sob 19 Lis, 2011   

Tzn.. miałem tylko jedną partnerke z ktora uprawiałem seks wiele razy.. Z ty ze ona jest dziewczyną naprawde lekkich obyczaji.. Wali się na prawo i lewo że tak powiem szczerze.. Bierze tabletki antykoncepcyjte tak ze z kazdym uprawia seks bez prezerwatyw.. Wiec podejzewam ją jako efekt tego wszystkiego.. Ostanio miałem z nią stosunek jakies 3/4 tygodnie temu.. Czy jest to możliwe abym po takim czasie dostał jakis wrzód?. Wrzod mam od tygodnia , można powiedziec ze nie zmienił się zbytecznie od czasu pojawienia się , moze tylko minimalnie się powiekszył.

[ Dodano: Sob 19 Lis, 2011 ]
http://postimage.org/image/867x1tx8b/
Proszę to zdjęcie.

vissour 

Nie jestem lekarzem, zrób wszystkie badania koniecznie, ale dla mnie nie wygląda to jakoś bardzo groźnie (może byc pęknięta żyłka albo jakieś małe zakażenie). I na przyszłośc uważaj, żeby nigdy nie uprawiac seksu z takimi osobami bez zabezpieczenia, bo możesz się zarazic czymś bardzo groźnym (zresztą już teraz mógłbyś sobie zrobic badania na HIV, bo jak ta dziewczyna dawała połowie miasta, to pewnie nosi w sobie już jakieś świństwo).

GordonGekko 

mmaatti2, to na prawdę duża nieodpowiedzialność z twojej strony, zawsze używaj prezerwatywy. Co do tzw 'wrzodu' idź do urologa.

mmaatti2 

tak wiem . teraz mam nauczeke na całe zycie.. ale naprawde starsznie sie tego obawiam kurde no. w poniedzialek jade zrobic badania i pojade jeszcze do innych lekarzy zeby zobaczyli co to jest , lecz moze ktos z was tutaj mi moze pomodz i jakos mnie uspokoic.. najbardziej obawiam sie jakiegos raka... to by mnie zabilo.. bo jesli to kiła czy cos to dam sobie z tym rade bez problemu
jesli miałbym raka to jakie sa jego objawy ? jakos nie czuje sie osłabiony w zaden spososb mam apetyt jak zawsze, czuje sie normalnie. poza podwyższoną temperaturą ciała 37.0 a czasem mniej. Prosze o opinie

w sumie mam jeszcze takuie pytanko..
Jeśli ten wrzod nie jest objawem kiły. To może być powodem jakiejsc innej infekcji?

GordonGekko 

Wykluczyłbym raka! to jakaś zmiana weneryczna.

mmaatti2 

obyś kolego miał racje :) )) !!!

ale prosze opiniować dalej :) Może opinia jakiegos lekaża by się przydała. :)

GordonGekko, specjalizujesz sie jakos w tych sprawach?

Dawid159 

Wysłany: Nie 20 Lis, 2011   

Nikt tu nie jest lekarzem ale nie wygląda to na raka ;)

Niektóre objawy raka penisa/prącia (kto jak woli ;) ) mogę ci wymienić

Niegojąca się rana , obrzęk , wyciek z rany itp

Dlatego nie masz co się martwić ;)

mmaatti2 

Wysłany: Pon 21 Lis, 2011   

nikt nie ma juz nic do powiedzenia na ten temat?.

GordonGekko 

Wysłany: Pon 21 Lis, 2011   

mmaatti2, jeżeli dalej to masz, przejdź się do urologa.

Odpowiedz do tematu