Masturbacja,a Tabletki i kremy |
Autor | Wiadomość |
Xanad1 
Dołączył: 09 Lis 2011 Posty: 67 Skąd: Honolulu | Wysłany: Pon 14 Lis, 2011 Masturbacja,a Tabletki i kremy |
|
| Jak w temacie czy masturbacja ma jakis wplyw negatywny,pozytywny lub brak przy zazywaniu tabletek i kremu na powiekszenie | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 14 Lis, 2011 |
|
| to zależy jak silnie wierzysz w ich działanie bo niestety badania naukowe nie potwierdzają ich efektywności. Jeśli wierzysz wiarą mocną i niezachwianą to masturbacja może nawet potęgować działanie tych "medykamentów
", w przeciwnym razie raczej nie ma większego wpływu | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
Xanad1 
Dołączył: 09 Lis 2011 Posty: 67 Skąd: Honolulu | Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 |
|
| Wierze czy nie, to nie ma znaczenia.. Zobacze za jakis czas czy to mialo sens i wypowiem sie w tym temacie,ale jestem dobrej mysli.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 |
|
| w takim razie powodzenia!!!
i nie lekceważ efektu placebo czasami swoją skutecznością przewyższa niektóre substancje lecznicze | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
Xanad1 
Dołączył: 09 Lis 2011 Posty: 67 Skąd: Honolulu | Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 |
|
| Zapamietam to;)
Wiesz jak juz kupiłem to zobacze czy cos wg to da..
Przynajmniej nie bede załowal ,ze nie sprobowałem.. | |
| |
 |
Piotrorum Wiek: 43 Dołączył: 08 Lis 2011 Posty: 2 Skąd: Trójmiasto | Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 |
|
| Masturbacja zawsze pomaga, czytałem że tekie subs. (nie na racepte) nie działają jeżeli nie ma bodźca - czyli trzeba się jak najczęściej pobudzać aby był efekt | _________________ Piotrek | |
| |
 |
Powiększony [Usunięty] | Wysłany: Pią 25 Wrz, 2020 |
|
| Hej.
Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.
Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros
Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny. | |
| |
 |
|