Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wzrost mężczyzny. Ile chcielibyście mieć wzrostu? Ankieta:
Autor Wiadomość
Rivaldo

Wysłany: Czw 10 Lis, 2011   Wzrost mężczyzny. Ile chcielibyście mieć wzrostu? Ankieta:

Wzrost mężczyzny. Ile byście chcieli mieć?
Ankieta:
Pytania:

Ile chcielibyście mieć wzrostu?
Czy wasz wzrost was satysfakcjonuje?
Czy jeszcze rośniecie?
W jakim wieku mieliście tzw. skok wzrostowy (duży przyrost w szybkim okresie czasu), ile wam przybyło cm i w jakim czasie?
W jakim wieku osiągneliście swój ostatneczny wzrost (ostatni cm kiedy wam doszedł?)
Czy często spotykacie ludzi o ponad przeciętnym wzroście? (Jak bardzo wysokich?)
Czy znacie osobiście ludzi o ponad przeciętnym wzroście?
Co wg was, z waszej obserwacji wpływa na przyrost wzrostu? Geny, wzrost po rodzicach, dziadkach, hormon wzrostu w przysadce mózgowej, testosteron, sen, odżywianie, sport, tryb życia, warunki środowiskowe, przebyte choroby?
Czy określaliście swój wzrost, próbowaliście przewidzieć ile będziecie mieć i czy to się sprawdziło?
Czy mogła być taka sytuacja, że wg możliwości waszego organizmu powinniście mieć np. 185 cm, a ostatecznie urośliście tylko do 180? Jeśli tak, to gdzie znajdują się te brakujące 5cm? Przez co straciliście te cm i dlaczego?
Czy przerośliscie rodziców (głównie ojca)?
Czy czujecie się niscy, czy wysocy?
Czy zazdrościcie innym wysokim osobom tego, że oni są wyżsi od was? (Analogocznie czy zazdrościcie tym, którzy mają większe penisy od was?)

adam230 

Wysłany: Nie 13 Lis, 2011   

Ja mam 180 cm, chyba akurat, ale z zazdrością patrzę na wyższych. Tak z 5 cm jeszcze bym chciał mieć., bo znowu zbyt dużo to też niedobrze

newyoungdick 

Wysłany: Pon 14 Lis, 2011   

adam, wierz mi - masz sie zajebiscie.
Ja mam 188cm i to o te 8 cm za dużo. Zasadnicza zaleta: widzę KAŻDY dekolt, do którego zechce spojrzeć, choć naturalnie mogę zamiast tego sprawdzać, czy laski mają domyte włosy ;p WADA: wieczne problemy z moimi długimi nogami - jak je tu poskładać, jak wygodnie usiąść etc. Ponad to, np w klasie: moja głowa zawsze wystaje ponad inne - wiec na kim koncentruje sie uwaga nauczyciela?? Na mnie ;p

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu