Stulejka? |
Autor | Wiadomość |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 27 Paź, 2011 Stulejka? |
|
| Witam! Otóż dziś rano zobaczyłem zwężenie na moim penisie i dosyć mocno się przeraziłem ale nadal bez problemu odprowadzam napletek zarówno w czasie wzwodu jak i podczas gdy leży i co jest ciekawe gdy jest w czasie wzwodu to to zwężenie znika , czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? Acha jeszcze warto zaznaczyć że to "zwężenie" jest zaraz za prąciem . Bardzo dziękuje za wszystkie Odpowiedzi ! :/ | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 27 Paź, 2011 |
|
| A jak długo w gacie nie zaglądałeś? Bo stulejka nie tworzy się z dnia na dzień. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 27 Paź, 2011 |
|
| Dawid159, stulejki raczej nie masz, tylko może trochę za dużo skóry. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Czw 27 Paź, 2011 |
|
| DAWID NIE POKAZAŁEŚ OD STRONY WĘDZIDEŁKA ale na pewno nie masz stulejki.I wszystko jest z nim OK. | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 28 Paź, 2011 stulejka |
|
| GordonGekko napisał/a: | Dawid159, stulejki raczej nie masz, tylko może trochę za dużo skóry. |
Witaj DAWID159. Ze zdjęć wynika faktycznie, że skóry na penisie masz trochę za dużo. Szczególnie widać to na zdjęciu podczas erekcji, gdzie główka w dużej części zakryta jest napletkiem. Przewężenie poniżej żołędzi to normalna rzecz, natomiast problemem może być nadmiar skóry. Ja miałem z tym kłopot, co powodowało iż podczas stosunku członek ślizgał się we własnej skórze i dochodziło do natychmiastowego wytrysku. Czy Ty nie masz z tym problemu? Jeśli nie, to wszystko (moim zdaniem) jest OK. | _________________ janek | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 28 Paź, 2011 |
|
| Wiesz co ci powiem ja jeszcze jestem młody wiec poczekam do 21 roku życia i jak dalej takie coś będzie to się zgłoszę na korektę | |
| |
 |
jan_kaz Dołączył: 22 Lip 2011 Posty: 141 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 29 Paź, 2011 |
|
| Jasne, życzę powodzenia !!! | _________________ janek | |
| |
 |
|