Łuszcząca się skóra | Autor | Wiadomość | mquszz Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 2 Skąd: opole | Wysłany: Pią 16 Wrz, 2011 Łuszcząca się skóra |
|
| Witam, mam problem, ponieważ skóra na moich jądrach zaczęła się łuszczyć tak jak na foto. Zmiana nie swędzi ani nie piecze, nie wiem co robić
http://fotoo.pl/hosting-z...011259.jpg.html | | | |  | GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 |
|
| mquszz, Posmaruj je zwykłym kremem NIVEA, może pomoże. | | | |  | mquszz Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 2 Skąd: opole | Wysłany: Pon 03 Paź, 2011 |
|
| Smaruje emulsją z aven trixera i jedyny efektem jest to, ze skora nie jest sucha, dalej jednak pozostaje czerwona. Obawiam się, ze moze to byc atopowe zapalenie, albo łuszczyca. Nie chce mi się strasznie, ale wizyta u dermatologa chyba bedzie konieczna. Jak możecie, to poradzicie cos jeszcze, jak ktos ma pojecie w tym temacie!!!! | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|