Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Do którego roku życia rośnie penis?
Autor Wiadomość
slash460 

Wysłany: Nie 02 Paź, 2011   

Witam Panów, po mojej dłuższej nieobecności :) . Ten temat to nie jest fake! 18cm to wcale nie jest dużo! Widzę, że większość osób które wchodzą na to forum mają dramatyczną sytuację w gaciach. Dlaczego tylko ci z małymi interesami mają prawo je powiększać? Czy uczynienie czegoś, co jest niezłe jeszcze lepszym to grzech? Chyba powinniśmy dążyć do perfekcji, a dla mnie perfekcja oznacza penisa 20+. Przyznam, że nie mierzyłem pochwy od środka lecz mój penis wchodził w całości i nie napotykał oporu. Wniosek jest taki, że kilka dodatkowych cm się zmieści. Większy penis otwiera możliwość prztestowania nowych pozycji z większą satysfakcją dla partnerki. Seks to nie tylko pozycja na pieska i wciskanie na chama ile wlezie. Różne wygibasy wymagają większego penisa. Nie musicie mi tłumaczyć gdzie są najbardziej wrazliwe miejsca kobiety, bo to wiem z praktyki!
Cytat:
to tak jak by powiedzieć "Ej mam 175 cm wzrostu w wieku 14 lat czy to znaczy że w wieku 20 lat będę mieć 2 metry ?"

To ma jak najbardziej sens!
Cytat:
PS: Nie wielu mężczyzn może się pochwalić 18 cm penisem...

Powiększyłem go o dodatkowy centymetr! HA! Wrzucę fotkę jak będzie 20+ więc proszę o niezamykanie tematu!
Cytat:
Nie mówię ci że nie masz bo ci loda nie robiłem żeby mierzyć-.-,

Gejeq!

[ Dodano: Nie 02 Paź, 2011 ]
Jeżeli chodzi o rozstępy, to wygląda to beznadziejnie! Byłem u urologa i powiedział, że same znikną, na dodatek nie będą w ogóle widzoczne. Nie chce mi się w to wierzyć, ale nawet gdyby najgorszy scanariusz się sprawdził i będą bardzo widoczne, to pozostaje obrzezanie. Duży obrzazany ptak wygląda dobrze.

gonnabebig 

Wysłany: Pon 03 Paź, 2011   

Po 1 nie jestem gejeq,... i zdjęć nie wrzucaj bo mi to nie potrzebne kolejny fake....

Po 2 moim zdaniem nie umiesz nawet zmierzyć penisa,

Po 3 na powiększaniu się nie znasz w taki czasie to ci napuchł nie urósł, nie rób ćwiczeń miecha i zobaczysz czy ci nie zejdzie ;] trwałe efekty ćwiczeń zostają po 2/3 latach wiele osób z którymi rozmawiałem robili ćwiczenia i mieli po 2/3 cale w długości na plusie nie robili ćwiczeń bo stwierdzili, że jest super i tyle ;], sam ćwiczę 9 tydzień lecz zastanawiam się nad zaprzestaniem bo nie mam efektów widocznie nie każdy może zyskać w ten sposób ;] a 2 lat nie mam zamiaru na tym spędzić.

Po 4 nie mam 18 cm jak ty i mieć nie będę a jak się ma 18 i chce się mieć 20+ to już się nazywa chorobą mózgową ;]]],

Po 5 Większy penis nie zapewnia kobiecie większego orgazmu trochę mózgu i nauki a sam to pojmiesz ;d 14/15/16 cm może dać więcej orgazmu niż te twoje "18" panie "Master Ruchadełko".

Po 6 po 1 cm wydłużeniu nie zrobiły by ci się rozstępy a już na pewno jak stosujesz jakiś nawilżacz każdy wie, że nawilżacze mają witaminy odżywcze dla skóry a rozstępy robią się z suchej skóry z braku możliwości rozciągliwości sam mam rozstępy na plecach bo szybko urosłem, a z doświadczenia wiem że ćwiczeń bez lubrykantu nie zrobisz chyba że na oleju z lodówki jedziesz, roślinny :D ?

Po 7 twierdzisz, że ten temat to nie obraźliwe fake a tekst "z takim jak teraz to co najwyżej mogę sobie powalić" jak masz 18 cm to chyba do mózgu już krew ci nie dopływa kolego 70% mężczyzn ma mniejsze penisy jak pewnie nie więcej wiec oni mogą sobie tylko powalić ta? zabawny jesteś a twoje argumenty są na niskim poziomie jak zapewne twoja wiedza.... niech zgadnę uczęszczasz do zawodówki? ( nie z własnej woli), nie żebym obrażał ludzi w zawodówce czy po zawodówce ale niektórzy z zawodówek to totalne kretyny.

slash460 

Wysłany: Sro 05 Paź, 2011   

...

penis.com.pl
andropenis
sanchez33 

Wysłany: Czw 06 Paź, 2011   

Kolego może wrzucisz w końcu te fotki, bo mam takie wrażenie że po prostu masz innego penisa niż tutaj podajesz. Jeżeli naprawdę miałbyś te 18 cm to na pewno nie wstydziłbyś się go pokazać. Poza tym jak się faszerujesz testosteronem to częściowo pokazujesz, że natura cię nie obdarzyła hojnie skoro potrzebujesz sztucznie się wzmacniać.

gonnabebig 

Wysłany: Sob 08 Paź, 2011   

slash460 napisał/a:
Ej! Szkoły zawodowe są lepsze niż licea! Uczą zawodu i do tego jeszcze możesz maturę zdawać! Wcale nie ma tam samych kretynów!...

Ha Ha! Ciekawe jak wysnułes te beznadziejne teorie o mnie? Uczę się w liceum. Nie wiem dlaczego uważasz się za inteligentniejszego odemnie. Takich jak ty zjadam na śniadanie (No homo! [narzuciłeś taki pedalski nastrój tym obciąganiem]). Mały penis nie powoduje większego IQ. Przypominam, że temat założyłem po to by dowiedzieć się do którego roku życia rośnie penis! Pytania innych użytkowników przemieniły go w dyskusję o moim wacku. Pisałem, że używam pompkę + andropenisa! Nic mi nie napuchło. Po pojawienu się rozstępów zrobiłem 2 tygodnie przerwy i rozmiar nie zmalał. Teraz będę robił kolejny cykl przy uzyciu samej pompki. Raczej nie zamierzam go przerywać. Chcę konsekwentnie pompować przez 3 miechy, stosując jednocześnie boostery testosteronu. Rozmiar mojego wacka coraz bardziej mi się podoba i niedługo osiągnę cel. Ćwicząc nic sobie nie powiększysz... Jedyne dobre ćwiczenia to te na mięśnie pc.
Cytat:
14/15/16 cm może dać więcej orgazmu niż te twoje "18" panie "Master Ruchadełko"

18cm jest lepsze niż 15. Większy penis = mocniejsze rozpychanie = wieksza stymulacja = intensywniejsze orgazmy! To, że pochwa jest bardziej wrażliwa przy wejściu wcale nie oznacza, że musisz mieć małego aby ją stymulować. Większy = lepszy! Nie obchodzi mnie ile % "mężczyzn" ma mniejsze penisy ode mnie. Nie równam do dołu. Mam swój cel.
Pozdrawiam panie Youwillstaysmall

1. Co do twoich pompek, testosteronów i innych używek zobaczymy co powiesz za kilka lat jak ci fajka nie stanie, poczytaj o pompkach kolego, będziesz mieć 21 cm rozkoszy które zwisa :D i flakiem będziesz ruchać XD, ja postawię na swoje ciało i nie będę ćwiczyć,
wolę znaleźć sobie dziewczynę, a nie klubowego szczura który i tak nie będzie rano nic pamiętać... eh dla takich dziewczyn to 10 cm wygląda na 25 i przy koleżankach potem lecą opowieści ;]]]....

2.O twojej inteligencji wnioskuję po twojej pisowni, m.in błędach w zdaniach, oraz ubogim zasobie słów ;o, a nawet czytać nie potrafisz bo nie napisałem, że każdy z zawodówki jest kretynem, znam wiele osób z zawodówki które są ogarnięte, ale też wiele którym po prostu nie chce się uczyć... Poczytaj swoje posty a sam zrozumiesz swoją głupotę ;]..

Eh a co do rozwierania i doznań, skąd jesteś taki pewien skoro nigdy nie miałeś stosunku z kobietą jako "malutki 15 cm wacuś", ciekawe czy mówisz z własnego doświadczenia z tym rozwieraniem?, może to ty jesteś pedałem ;], powinieneś wiedzieć również, że pochwa rozciąga się ale ma swoje granice i sama nie osiągnie rozwarcia takiego jak przy porodzie ponieważ przy porodzie wydzielają się substancje które pomagają w rozwarciu szyjki macicy ;ooo, wszystkie twoje argumenty są z godne chyba z twoją książka "Wyimaginowany macho".

Nie odpiszę na twoje dalsze tematy bo to nie ma sensu, jesteś osobą ograniczoną która nie potrafi przyjąć do siebie opinii innych oraz trochę "malutką" wiedzę choćby z gimnazjum...
m.in dlatego wnioskuję, że osiadłeś w podstawówce, nawet nie umiesz wpisać w necie albo otworzyć książę i przejrzeć etapy rozwoju... i ten temat by był zbędny.

Pozdrawiam cię serdecznie mój ty wielkoludzie ... gonnabeebig!

gieroj500 

Wysłany: Nie 09 Paź, 2011   

panowie slash poprostu żle zmierzył w zdjęciach galeri dumy męskiej jest kilka przykładów gdzie panowie mierzą miarka :
- po 1 miarka nie jest prosta tylko pomarszczona
- po 2 mierzą z jajami widziałem nawet 6 cm jaj potrafią zmierzyć haha i póżniej chodzą i co najśmiejśniejsze nawet by się dali zabić choć w rzeczywistosci maja 10 a mówią ze 18 a kobiecie da się wszystko prawie wmówić
- po 3 mierzy się linijka apo 2 ten slash to jakiś g... dzieciak który piczy na oczy nie widział nawet jakbyś mu linijka przytstawił do penisa i pokazał mu ze ma 12 to i tak by powiedział ze zle mierzysz czy coś i by chodził i gadał ze ma 21 taki typ człowieka ,

sanchez33 

Wysłany: Nie 09 Paź, 2011   

to tak jak ze wzrostem, koleś myśli że będzie miał ponad dwa metry to będzie fajny

Gorryl
[Usunięty]

Wysłany: Sro 17 Kwi, 2013   

szczerze mówiąc to mój penis rozwinął się bardzo szybko, ale potem już nie urósł :( , to było gdzieś w gimnazjum. Czytałem gdzieś że piwerzwy wytrysk jest oznaką całkowitego rozwinięcia penisa

kubaa92 

Wysłany: Pon 19 Maj, 2014   

Gorryl napisał/a:
szczerze mówiąc to mój penis rozwinął się bardzo szybko, ale potem już nie urósł :( , to było gdzieś w gimnazjum. Czytałem gdzieś że piwerzwy wytrysk jest oznaką całkowitego rozwinięcia penisa

to mi by nie rósł gdzieś od 12 roku życia a urósł przynajmniej wtedy przynajmniej 5 cm.

Co do pytania w temacie mój rósł od 12 do 15 roku najszbyciej, a od tego czasu może 1 cm (obecnie 22 lata).

Odpowiedz do tematu