Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem z prezerwatywą
Autor Wiadomość
hubabuba1 

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011   problem z prezerwatywą

witam, mam problem z założeniem prezerwatywy... podczas zwodu napletek schodzi mi za rowek, ale robi się tam mały fałdek z napletka, na który trudno jest naciągnąć prezerwatywę... udaje mi się to jeśli zacznę ją zakładać bezpośrednio na napletku, tzn odsłaniam żołądź tylko do połowy, na napletek zakładam prezerwatywę i potem razem z nią zsuwam ją z żołędzia. Tak też można robić? Zatrzymuje się w rowku, jednak czasami podczas ruchu napletek wraca na żołądź pod prezerwatywą :/

GordonGekko 

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011   

Zrób zdjęcie, może masz stulejkę?

hubabuba1 

raczej nie bo byłem u urologa z innym problemem i przy okazji się zapytałem o to i nie mam... jeśli już to mogę mieć trochę przykrótkie wędzidełko, ale to chyba nie powinno stanowić problemu przy założeniu prezerwatywy prawda?

[ Dodano: Wto 27 Wrz, 2011 ]
zdjęcią w stanie niepełnego wzwodu... w czasie pełnego ten fałdek jest dużo mniejszy, ale i tak potrafi przeszkadzać... w ogóle to czy podczas pełnego wzwodu napletek powinien dać się odciągnąć dużo dalej niż za rowek żołędziowy?

http://imageshack.us/phot.../dsc01983o.jpg/
http://imageshack.us/phot...dsc01984qv.jpg/

penis.com.pl
tabletki penilarge
GordonGekko 

hubabuba1, nie ma zdjęć, zapostuj na www.postimage.org z zaznaczoną opcją 18+

wesolystudent 

Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011   

z tego co opisujesz to coś podobnego do mnie.. z tym, że ja mam za dużo skorki na napletku lekarz zalecil poczekac do 21r zycia jesli nie to drobna korekcja.

Odpowiedz do tematu