KOLEDZY co to jest POMOCY FOTO |
Autor | Wiadomość |
bucuwa Wiek: 46 Dołączył: 25 Wrz 2011 Posty: 3 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 KOLEDZY co to jest POMOCY FOTO |
|
| Witam przed wizyta u lekarza mniej wiecej chcialbym sie dowiedziec co mnie dopadlo
pojawilo sie to okolo 3 tyg temu i byla malutka wypuklosc
a teraz sie powieksza, kupilem masc crotlimazolum i nic to nie daje
 | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 |
|
| A tam, po co lekarz? Smaruj dalej clotrimazolum, najlepiej cały się nim wysmaruj. Albo nie, wysmarujmy się nim wszyscy.
Tylko czekam, aż ktoś z przeziębieniem zacznie sobie tą maścią gardło smarować.
A co do zmiany, wygląda to na objaw działalności wirusa HPV. Tak więc powinieneś udać się do lekarza i osoba (y) z którą ostatnio współżyłeś też. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
bucuwa Wiek: 46 Dołączył: 25 Wrz 2011 Posty: 3 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 |
|
| nigdy z wackiem nie mialem problemow
myslalem ze to jakis podgrzybek ale sytuacja jest taka ze mam od 10 lat mialem calyczas 2 partnerki i nic pozatym jedna 8 a druga ostatnie 2 lata 100% sie nie zdradzamy.jest tylko jedno ale mam 2 w podeszlym wieku domownikow i czy to od nich moglem sie zarazic bo widzialem tez u nich ta masc co stosowalem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 |
|
| bucuwa, widać narośl, to będzie się powiększać, idź do lekarza - a nie debatuj!!! | |
| |
 |
bucuwa Wiek: 46 Dołączył: 25 Wrz 2011 Posty: 3 Skąd: krakow | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 |
|
| jutro tak robie niema co gadac dokladnie tylko sam juz nie wiem dermatolog urolog | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 |
|
| bucuwa, dermatolog. | |
| |
 |
|