Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     NAPOMOC PROBLEM Z PENISEM
Autor Wiadomość
szary125

Wysłany: Sob 13 Maj, 2006   NAPOMOC PROBLEM Z PENISEM

Witam!

Mam 17 lat i mój penis w spoczynku mierzy 6cm a w zwodzie 15cm i obawiam sie ze to za mało :cry: Czy jeszcze urosnie i czy musze poddać się jakimś ćwiczenieom :lol: Proszę o pomoc :lol:

Gość

Wysłany: Sob 13 Maj, 2006   

Masz normalny rozmiar wystarczający do wszystkiego. Penis 10cm wystarczy zeby zadowolic partnerke bo najwrazliwsze jest wejscie do pochwy a nie pykanie jej po zoladku.

existenz

możesz sobie penisa powiększyć, ale to dla twojej partnerki nie będzie wtedy żadna przyjemność...

penis.com.pl
penilarge krem
Cichopeczek

15 cm to nie jest malo...aczkolwiek nie jest tez duzo. Kiedyś czytalem o średniej europejskiej...bylo to bodajze 15,6cm....ale tych badan jest setki i kazdy ma swoje wyniki....ale mniej wiecej masz średnią.

szary125

Wysłany: Nie 14 Maj, 2006   Dzieki

A juz myślałem, że jest ze mna coś nie tak, wielkie dzieki chłopaki :lol:
Odrazu mi lepiej :o

marcinus1991
Gość
Wysłany: Nie 14 Maj, 2006   

To forum zrobiło ze mnie normalnego człowieka.. nie to co wtedy byłęm chłopak zakomlpeksiony i wytrzymać się ze mna nie dało ;] Nie to co teraz :wink:

Ziuuuteek

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   Re: NAPOMOC PROBLEM Z PENISEM

szary125 napisał/a:
Witam!

Mam 17 lat i mój penis w spoczynku mierzy 6cm a w zwodzie 15cm i obawiam sie ze to za mało :cry: Czy jeszcze urosnie i czy musze poddać się jakimś ćwiczenieom :lol: Proszę o pomoc :lol:
Ziooom 15cm to nie jest wcale mało!!! :wink: Masz dopiero 17 lat i jeszce na 100% Ci urośnie. :wink: Tylko nie korzystaj z niego zbyt często bo jeszcze Ci odpadnie. :D I'm from Lublin tooo............. 8)

szary125

Wysłany: Pon 15 Maj, 2006   

Ziuuuteek dzięki ZIOM :lol:

Odpowiedz do tematu