Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Do którego roku życia rośnie penis?
Autor Wiadomość
slash460 

Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011   Do którego roku życia rośnie penis?

...

GordonGekko 

Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011   

Myślę że do 21l.

wesolystudent 

do 21r dokładnie
Osobiście mam prawie 20 i zauważyłem w ostatnim czasie wzrost, w spodniach nie mam giganta a zarost itp. mam mocny więć chyba nie ma reguły.

penis.com.pl
orgasm contol
slash460 

...

wesolystudent 

pisałeś kiedyś, że masz 18,5 więc o co chodzi?

slash460 

18 to za mało. Jestem na granicy rozmiaru dużego i średniego. Chcę mieć po prostu dużego, lub bardzo dużego penisa. Tylko rozmiar 20+ byłby dla mnie satysfakcjujący (najlepiej 23cm). Chcę trochę poszaleć! Z takim małym jak teraz mogę jedynie sobie powalić.

Rivaldo

Może lepiej wpierw powiększ sobie mózg, bo to co tu napisałeś można tylko skwitować uśmiechem politowania.

slash460 

Mózg też powiększam! Mam specjalną pompkę, a właściwie dwie. Przykłada się je do uszu i pompuje. Wytworzone podciśnienie lekko odrywa od siebie półkule mózgowe. W rozerwanych miejscach tworzą się nowe neurony!!!
Co jest złego w tym, że chciałbym mieć większego? Nie zabije się jak mi nie urośnie i spróbuję przystosować się do życia przeciętniaka. Brakuje mi tylko 2cm do rozmiaru który by mnie zadowalał. Jeżeli chodzi o " Z takim małym jak teraz mogę jedynie sobie powalić.", to ironizowałem (tak dla jasności).

gonnabebig 

Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011   

@slash460
chłopie jak napisałeś, że chcesz 23 a do ideału brakuje ci 2 cm
to pozdrawiam twoją partnerkę... chyba prawiczkiem jesteś bo chyba nie wiesz ile to 21 cm :D nie chce cię obrażać ale jakbyś miał już partnerkę to wątpię by Ci dała włożyć ...

Ciekawe jak mierzysz jakoś dużo gigantów na tym forum po 20 cm i piszą o tym do którego życia rośnie penis itp ....
Chcesz wzbudzić kompleksy czy coś?. Rozumiem, że istnieją wyjątki od normy i są te 20 cmtrowe nawet 25 ale to jest rzadkie a tu mamy aż kilka okazów hehe...

Jeżeli nie kłamiesz to gratuluje, albo i nie..
A jak kłamiesz i chcesz poprawić sobie pewność siebie to zły sposób już nieraz nasłuchałem się od wielu osób o ich 20 centymetrowych penisach a jak przyjdzie co do czego to potem wymiękają ;]

PS: co do twojego wieku z postów wnioskuję, że za rok skończysz 15 lat....

Pozdrowienia ślepa gienia...

slash460 

...

preston-17 

slash460 napisał/a:
jak murzyni uprawialiby seks gdyby było inaczej?

Stereotyp.

slash460 napisał/a:
Nie są to moje przypuszczenia, tylko fakty!

Wiesz co, tak naprawdę to nie ma reguły. Kobiety są jakie są i nigdy ich nie zrozumiemy w 100 procentach.

slash460 napisał/a:
Penisa mierzę tak jak instruują w E-booku.

Widzę jesteś zinformatyzowany na maksa :)

slash460 napisał/a:
mam 18cm, a to wcale nie jest dużo.

Mam nieco mniej prawdopodobnie, ale myślę, że przy takiej długości nie można mówić o gigancie. Mi osobiście taka długość jak najbardziej odpowiada i jestem zadowolony z tego, natomiast warto wziąć też pod uwagę obwód i proporcje grubość/długość.

slash460 napisał/a:
Gdybym w wieku 14lat miał 18cm...

I gdybyś wyglądał tak jak ja sobie wyobrażam przeciętnego 14-latka, to to nawet zabawnie by wyglądało.

slash460 napisał/a:
raczej by mi spokojnie urósł do 20+.

Może, raczej, prawdopodobnie, ale nie na pewno. Tobie może tak, bo wiesz jak twój organizm się rozwija, ale wiadomo, że co człowiek to różnice i ciężko mówić o sztywnych regułach.

slash460 

...

Rivaldo

OK, a teraz wrzuć fotki twoich domniemanych 18 cm przed kuracją. Zobaczymy czy nie ściemniasz.

penis.com.pl
andropenis
wesolystudent 

Wysłany: Sro 21 Wrz, 2011   

pisałeś że po 1cm wydlużenia masz rozstępy....
zdaje mi sie że ten temat to fake :D

gonnabebig 

Wysłany: Sro 21 Wrz, 2011   

slash460 napisał/a:
@gonnabebig
2cm brakuje mi do rozmiaru który by mnie satysfakcjonował! Czytaj uważnie! Nie liczę nawet, że uda mi się uzyskać te 23cm, bo musiałby mi urosnąć o 5cm!
Nie jestem prawiczkiem, a moje odczucia podczas seksu tylko potwierdzają to, że mógłby być większy, gdyż spokojnie by się zmieścił! Pochwa kobiety podczas podniecenia rozciąga się nawet do 20-23cm. Powied mi, jak murzyni uprawialiby seks gdyby było inaczej? "Przeciątna pochwa ma 12cm długości, więc już 7 centymetrowy penis może dać kobiecie zaspokojenie" Wierzysz w ten seksuologiczny bełkot? Wcisnęli ci bajkę o tym, że "rozmiar nie ma znaczenia". Kobiety mówią jedno, myślą drugie, a tak w ogóle same nie wiedzą czego chcą. Jedno jest pewne - fantazują od wielkich penisach. Nie są to moje przypuszczenia, tylko fakty! Inna sprawą jest to że duży wacek może je z początku przerażać.
Penisa mierzę tak jak instruują w E-booku. Jaki miałbym mieć cel w zawyżaniu swojego rozmiaru? I tak mi nie wierzysz, że mam 18cm, a to wcale nie jest dużo.
Gdybym w wieku 14lat miał 18cm... raczej by mi spokojnie urósł do 20+.

Boże dzieciaku ty masz 14 lat max....
Jakbyś w wieku 14 lat miał penisa 18 cm to nie znaczy, że będziesz miał 20+...
Penis nie ma reguły rozwoju każdy rośnie w innym terminie możesz mieć 19 lat i możesz nawet o 5 cm wzrostu penisa zanotować -.-... a w innym wypadku 14 latek może mieć już tak rozwinięty organ że mu nie urośnie... etapy rozwoju są różne i u każdego inaczej zachodzą, to tak jak by powiedzieć "Ej mam 175 cm wzrostu w wieku 14 lat czy to znaczy że w wieku 20 lat będę mieć 2 metry ?"
A co do miejsca w pochwie, ciekawe jak to poczułeś hmmm jak kobieta rozciąga się do 23 cm to pozdrawiam i może nie wiesz ile to jest 23 cm....
Pochwa może się tak rozciągnąć gdy tego wymaga np przy porodzie ale jak odbywa stosunek to nie rozciąga się an maksa...
I to, że 7 cm penis może doprowadzić do orgazmu to nie jest fake xD i to nie z książek lecz z ogólnej wiedzy i budowy wewnętrznej i zewnętrznej pochwy wynika....
Nie twierdze, że 7 cm to dużo lecz oczywiście może doprowadzić do orgazmu...
Najbardziej wrażliwym miejscem u kobiety jest miejsce zewnętrzne łechtaczka zbudowana z ciał jamistych, po czym tzw punkt G w pochwie na odległości 3/4 cm od strony podbrzusza...

Ty może sobie kup książki albo na studia wydaj bo widzę, że tabletki wode z mózgu ci robią ;]

PS: Nie wielu mężczyzn może się pochwalić 18 cm penisem...

Pochwalić nie "POCHWALIĆ przy kolegach"..
Nie mówię ci że nie masz bo ci loda nie robiłem żeby mierzyć-.-,
Twój interes lecz moim zdaniem temat powinien być zamknięty bo nie zmierza do niczego i nie chcesz się o nic poradzić tylko wygadujesz bzdury oparte na internetowych forach.

TEN TEMAT TO OBRAŹLIWY FAKE, KTÓRY POWINIEN ZOSTAĆ JAK NAJSZYBCIEJ ZAMKNIĘTY.

Odpowiedz do tematu