kolejny z koleji :) |
Autor | Wiadomość |
wiezimnie Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 kolejny z koleji :) |
|
| no wiec krotko i na temat... bo widze ze masa tutaj takich tematow, z tych co czytalem to raczej mam za krotkie wedzidelko, ale czekam na wasza opinie.
oto on
1.)
2.)
3.)
4.)
na zdjeciach jest w stanie erekcji ale nie sciagalem napletka bardziej, choc jak sie mu pomoze jeszcze schodzi troche dalej.
po krotce:
podczas schodzenia napletka z zoledzia nie odczuwam bolu, podczas stosunku no roznie bywa, zalezy od intensywnosci, czasami lekki dyskomfort wystepuje, zerwac sie jeszcze nie zerwal na szczescie...
no i co sadzicie? za krotkie wedzidelko?
"operowac" czy dac mu dalej "stac tak jak stoi" ?
jak by byly jeszcze jakies pytania to sluze odpowiedzia... | |
| |
 |
wesolystudent 
Wiek: 33 Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 48 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 |
|
| ja mam coś podobnego z tym, że w młodości miałem spodziectwo..lekarz stwierdził, że mam nadmiar skórki któa do 21r może się unormować jesli będzie mi przeszkadzac to lekka plastyka, jeśli nie zostawić. | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sro 14 Wrz, 2011 |
|
| wiezimnie, w mojej opinii nie jest to za krótkie wędzidełko. Jeśli masz wątpliwości zgłoś się do urologa. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Czw 15 Wrz, 2011 |
|
| wiezimnie, ja uważam , że nie masz za krótkiego wędzidelka | |
| |
 |
|