Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwna akcja z kumplem!
Autor Wiadomość
lolek_9696 

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011   Dziwna akcja z kumplem!

Nie wiem co do tej pory myśleć, może Panowie też mieliście takie historie ! Mianowicie mam kobietę - razem z nią i moim przyjacielem oraz jego kobietą wybraliśmy się na tygodniowe wakacje do Egiptu ! Doszło do tego, że po pewnej imprezie pokłóciliśmy się z naszymi kobietami i w ramach protestu postanowiliśmy wymienić sie pokojami tzn. ja w pokoju z kumpel a laski razem ! Mojego zioma znam od pieluch- (tak on jak i ja zawsze byliśmy anty do gejów) , no ale powracam do tamtej nocy! Zrobiliśmy resztę flaszki która nam została i postanowiłem pójść pod prysznic ! ściągnąłem łachy przy kumplu - nieraz widzieliśmy się bez niczego (i jak to każdy wydaje mi się facet spoglądałem na fajkę kumpla - ale tak w celu porównania- no może jedynym odchyłem było to że zastanawiałem się czy ma większego w wzwodzie ode mnie bo w zwisie był większy. ) Wszedłem pod prysznic , po chwili słyszę kumpla który wyjechał z tekstem - a może umyć Ci plecki - mówię - dawaj Jacuś (w końcu na koloniach czy obozach myło sie po trzech pod prysznicem ) No i było jak zawsze , pożyczyłem mu mój żel - nawet dla jaj umyliśmy sobie plecy - i zaczęło się upadł mi żel - więc się śmialiśmy kto podnosi- wyszło ze on nie chce wiec sie schyliłem a Jacek dla jaj niby mnie zapiął od tylca , tyle że jego kutas pojechał mi po rowie! odwróciliśmy się do siebie , a że kabina była ciasna otarliśmy się kutasami - spojrzeliśmy razem w dół na nie ,a jackowi ewidentnie zaczął sztywnieć - po chwili już mój też tak samoistnie zesztywniał! Jacka pyta miała może z 15 cm - ale była dość gruba - a moja ręka nie wiem czemu poleciała do niej - złapałem na chwilę mu mówiąc " jaki grubasek" ale szybko puściłem (chyba zrobiłem to bo zawsze chciałem zobaczyć jak trzyma się innego penisa) ! Jacek za to złapał mnie z tekstem " faktycznie masz zajebiście dużego - patrz tyle lat się znamy a tak mało o sobie wiemy ". Czułem lekkie skrępowanie bo ciągle go trzymał - ale zarazem podniecenie - bo jakieś tam młodzieńcze fantazję mi się spełniają i złapałem go ponownie - widziałem, że wtedy też się skrępował! Pamiętam, że z moich ust padło wtedy - nie chcą nam dziś dać to po starej znajomosci zróbmy sobie dobrze! Zaczęliśmy nieporadnie walić sobie wzajemnie , Jacek nagle stanął za mną i zaczął mi walić ocierając swoja pałę o mojego rowa , złapałem mu spowrotem i zacząłem miętosić , trwało to chyba 5 min , mimo że byłem podniecony (chyba samym faktem że robie to z przyjacielem ) to machanie ręką zaczęło mnie męczyć a i dotykanie jego penisa było średnio fajne ! Jacek na tyle się rozkręcił - że wystartował z tekstem "a nie myślałeś nigdy jak to jest jak facet robi ci laske?" (pewnie, że myślałem ale Jacek nie łykne Twojej kiełbasy - pomyślałem). Nie wiem nawet kiedy, mój kumpel zjechał do mojego miecza - zaczął nieporadnie ale po chwili okazało się że to była zajebiste (byłem strasznie speszony tym co robimy) ale pomyślałem - znamy się tyle - tyle debilnych rzeczy robiliśmy, no i kto nie zna się lepiej na robieniu loda jak facet) - woda pod prysznicem zrobiła się zimna więc mokrzy wyszliśmy na łóżko! Było mi tak zajebiście a jacek tak się nakręcił - nagle też mnie wzięło - chyba bardziej chciałem być w porządku wobec niego i postanowiłem w pozycji 69 leżąc na boku też mu złapać! Średnio mi się to podobało - tym bardziej że miał go już całego tak mokrego - to się ciągnęło i było lekko słone - haha !!! Nagle jakoś i on i ja przestaliśmy sobie ciągnać , położyliśmy się obok siebie i zaczeliśmy każdy już sobie walić sam ! Pamiętam że miałem takiego strzała jakbym rok nie tryskał! Poszliśmy jeszcze razem się umyć ale wtedy już na spokojnie i bez macanek i prosto do łóżka ! Rano na ciężkim kacu wstaliśmy i nie mogliśmy uwierzyć co zrobiliśmy ! Powiem tak - było w jakiś spoób fajnie, ale dlatego, że znałem go tak długo ! I chyba ta nasza świadomość tego, że potraktowaliśmy to jako zwykłą przygodę i nowe doświadczenie, spowodowała że zapomnieliśmy o tym.
Minęło już trochę czasu - a nasza przyjaźń wygląda jeszcze lepiej niż wcześniej - zaczęliśmy nawet gadać o sexie z naszymi kobietami a nawet tego tematu nigdy nie poruszaliśmy! Nie wiem czy chciałbym to kiedykolwiek powtórzyć, nie mam już teraz takiego parcia - bo już spróbowałem (ale nie wykluczam, że jak się kiedyś nawalę i nadarzy się taka opcja to może skorzystam) Powiem tak - nie mam ani siebie , ani kumpla za geja - potraktowałem to co się stało jako rodzaj jakiejś męskiej szczeniackiej fantazji ,która się dopełniła !
Czy ktoś miał taką przygodę ? - (i to nie jest pytanie do kolesi którzy po czymś takim zostali gejami )

kaktus21 

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011   

Kolego, poczytaj inne tematy w tym dziale, na pewno czegoś się dowiesz:) Po dużym alkoholu różne rzeczy się zdarzają...
Szczerze to taka przygoda mi się nie zdarzyła, ale jakbym dużo wypił i miał taką możliwość jak ty to nie wiem czy całe zdarzenie nie przebiegłoby tak samo. Także nie martw się, takie rzeczy się zdarzają

Rivaldo

lolek_9696: -96 to twój rocznik? Czyli masz 15 lat, bo nie wierzę, że 25. Wstydził byś się wypisywać takie ohydztwa. Nawet tych twoich gejowskich marzeń, historyjek nie doczytałem w 1/3. Jesteś zboczony! Opowiedz to swojej mamie, albo tacie, a najlepiej lekarzom i księdzu.

penis.com.pl
masturbator
lolek_9696 

kaktus 21 , dzięki za normalną odpowiedź - to chciałem usłyszeć! A takich przychlastów jak Rivaldo to powinno się usuwać - miałem ochotę to opisałem sytuację w szczegółach - żeby potem nie było że g... , że to , że tamto !

Rufus1 

Wysłany: Pią 02 Wrz, 2011   

lolek_9696, też chcialbym mieć takiego przyjaciela

facet 

Wysłany: Nie 04 Wrz, 2011   

Kilka razy zdarzyło mi się, że byłem nawalony i spałem z kumplem w jednym pokoju. Nawet razem braliśmy prysznic ale nigdy nie dotykałem jego penisa czy też on mojego. Jakoś nie miałem na to ochoty. On raczej też nie. Mogliśmy nawet nago spać w łóżku i nic się nie wydarzyło.

Skoro miałeś taką przygodę ze swoim kumplem, a piszesz, że masz dziewczynę to zapewne jest biseksualistą. Sam twierdzisz, że jakbyś znalazł się jeszcze raz w takiej sytuacji to może byś spróbował kolejny raz.

Hubertttus 

Wysłany: Nie 04 Wrz, 2011   

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Pinoki0 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2015   

Ja to rozumiem i często tak mam. Jestem otwarty dosyć ze swoimi fantazjami i wiem, że w nich mam ochotę na wiele, ale w realu szybko mnie coś nudzi/męczy z kolegami. Wtedy nie ma nic lepszego niż dokonczyc samemu i miło, że druga osoba obok jest :P i bardzo wazne, jeśli potem nie ma kwasu i jestescie normalnymi kumplami = najlepiej!

Kamil_ke96 

Wysłany: Nie 09 Sie, 2015   

Coś ty po jednej akcji nikt nie staje się nawet bi

Ot fajna pt
Przygoda, nie ma co do niej wracać

Odpowiedz do tematu