ból głowki |
Autor | Wiadomość |
intenso Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: polska | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 ból głowki |
|
| Czesc
mam pytanie co mam dalej robic bo juz sam nie wiem.
rok temu w wakacje poszedlem do chirurga na przeciecie napletka zeby lepiej schodzila skóra z główki i minął ból główki gdy jej dotykalem czy mylem itd.
minął rok po zabiegu za ltóry zabuliłem razem z wizytami 600 zl. a ból głowki pozostal nie moge dobrze uprwiac seksu jedynie gdy nie sciagne skory to dam rade. Czy ten ból sie uda w koncu wyleczyc czy juz tak zostanie ?
miałem tez masc na ten ból ale to nic nie daje tylko sie mecze.
juz nie wytrzymuje nie moge nawet schowac go do bielizny bo odczowam ból głowki gdy jej dotyka a gdy jest pod skóra to jest ok tak samo jak odczówam przyjemnosc masturbujac sie tylko wtedy gdy z głowki nie zejdzie skora i jej nie dotkne. | _________________ luuuk | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 |
|
| O ile się nie mylę to normalne że się odczuwa ból/dyskomfort jeśli ma się bieliznę na sobie i napletek jest odsłonięty. Ale niech się też inni wypowiedzą ;] | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 |
|
| intenso, spróbuj właśnie częściej odsłaniać główkę, na pewno w dzieciństwie tego nie robiłeś zbyt często, przez to kłopot i teraz musisz się przyzwyczaić. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
intenso Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: polska | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 |
|
| ale to minie czy nie? można to jakoś przyśpieszyć? | _________________ luuuk | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pią 26 Sie, 2011 |
|
| intenso, raczej nie musisz czekać, chodź jak najczęściej z odsłoniętym napletkiem żeby się "przyzwyczaił". | |
| |
 |
intenso Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: polska | Wysłany: Nie 28 Sie, 2011 |
|
| skad to wiesz ze musi sie przyzwyczaic?? boje sie ze mogze mam cos z nerwami w tamtym miejscu czy co? | _________________ luuuk | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Pon 29 Sie, 2011 |
|
| intenso, skoro go nie odsłaniałeś od dzieciństwa to jest czuły, trzeba było od małego go odsłaniać to teraz nie miałbyś problemów, zaniedbanie rodziców bo skąd mogłeś się domyśleć. Dlatego musisz go teraz jak najczęściej nosić odsłonięty. Pozdrawiam | |
| |
 |
intenso Wiek: 34 Dołączył: 25 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: polska | Wysłany: Pon 29 Sie, 2011 |
|
| ok zobaczymy co z tego będzie. za jakiś czas tu wrócę
dzięki i pozdrawiam | _________________ luuuk | |
| |
 |
|