fałd na penisie prezerwatywa |
Autor | Wiadomość |
wesolystudent 
Wiek: 33 Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 48 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 fałd na penisie prezerwatywa |
|
| Mam 19l jestem jeszcze prawiczkiem ale mam chyba powazny problem..
otoz moj penis podczas wzwodu ma ok13cm dlugosci i 11-12obwodu lecz nie schodzi z niego do konca skorka powstaje taki fald pod napletekiem (kiedys jak bylem maly mialem zabieg nie pamietam dokladnie na co ale chyba spodziectwo) Gdy chce zalozyc prezerwatywe to wchodzi na napletek i blokuje sie na tym faldzie, nie moge jej dalej zsunąć i penis zaraz opada.. co mam robic? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| hej, jedną z przyczyn tworzenia się opisanego przez Ciebie fałdu z napletka może być za krótkie wędzidełko. Jednak aby definitywnie to ocenić musisz zapodać zdjęcia swojego małego. najlepiej w ujęciu od spodu z widocznym wędzidełkiem i z góry gdzie najlepiej widać ten fałd. | |
| |
 |
wesolystudent 
Wiek: 33 Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 48 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| okej postaram się przesłać na początku września bo dopiero bede mial kabel usb.
aha i mam pytanie czy to przeszkadza podczas seksu bez prezerwatywy?
[ Dodano: Wto 23 Sie, 2011 ]
http://i47.tinypic.com/161g5fl.jpg
http://imageshack.us/phot...d799790722.jpg/
to jest coś podobnego jak tutaj
odam ze nic mnie nie boli jak zsuwam napletek czy cos | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| hmmm...1 zdjęcie czy to jest max jak możesz ściągnąć skórę?
2 zdjęcie zostało usunięte. | |
| |
 |
wesolystudent 
Wiek: 33 Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 48 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| to są zdjęcia podobne do mojego pisalem ze nie mam kabla USB i nie moge wrzucic
poczytalem o tym wędzidełku i nie wiem czy to jest to co mi dolega.
Otóż w czasie podniecenia moge sobie zsunąć skórkę do końca ręką ale gdy to robie to penis wykrzywia sie do dolu.. nie sprawia mi to bólu.. skorka jest troche pomarszczona i gdy puszczam wszystko wraca do normy i robi sie taki fald..
Jednak gdy ja zsuwam to podniecenie jakby slabnie.. przez ten fald nie moge zalozyc rzadnej prezerwatywy.. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| wesolystudent, czy o takim zagięciu mówisz? http://upload.wikimedia.o...enulumbreve.jpg
jeżeli tak to jest to objaw krótkiego wędzidełka.
jednak spokojnie poczekajmy na zdjęcia i wtedy wszystko się wyjaśni. | |
| |
 |
wesolystudent 
|
| to jest coś podobnego ręką mogę to zrobić jednak gdy puszczam to wraca ten fałd.. i tak jak na zdjęciu przy naciągnięciu jest pochylony do dołu i słabnie stopień podniecenia. | |
| |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| ja miałem podobny fałd ale z prezerwatywą nigdy nie miałem problemu. | |
| |
 |
wesolystudent 
|
| miałeś podobny fałd to teraz jego nie masz??
ja probowalem zakladac prezerwatywe to ladnie przeszla przez żołądź lecz na jego końcu zatrzymała się i zaczeła marszczyć się skórka nie mogłem dalej jej posunąc... gdy po x probach mi sie udalo to ta skorka wracala na swoje miejsce i marszczyła prezerwatywe...
jak Ty ją zakładałeś z takim fałdem? | |
| |
 |
|
| Znaczy ja podczas wzwodu mogę bez problemu ściągnąć skóre tak że tego fałdu nie ma po założeniu prezerwatywy ten fałd się robi ponowie (oczywiścię za "żołędziem") lecz mi jakoś prezerwatywa się nie marszczyła i w niczym mi to przeszkadzało
Na początku też myślałem że mam coś z wędzidełkiem bądz z czym innym i że będę musiał przejść zabieg obrzezania/podcięcia wędzidełka ale "forumowicze" napisali że żadden z tych zabiegów nie będzie potrzebny | |
| |
 |
wesolystudent 
|
| Dawid159,
dzieki, ze odezwales sie w moim temacie.. ja dopiero aparat bede mial 5wrzesnia i wtedy bede mogl zrobic foto... ale jakbys Ty mogl albo masz jakies to moglbys mi przeslac?zobaczylbym czy to jest cos podobnego?
fakt dzisiaj pierwszy razm probowalem zalozyc prezerwatywe z ciekawosci.. penis nie byl w 100%gotowy a ja nie do konca dobrze chyba to robilem | |
| |
 |
|
| mogę mogę jutro powinienem to wrzucić...Ale sądzę że to jest to samo ... z tego co tak przeglądam forum to w samym dziale "wędzidełka" znalazłem 4-5 podobnych przypadków i pisali że to jest normalne i nie ma się czym przejmować więc dla mnie to bardzo dobrze tym bardziej że jeszcze rosnę i może ten fałd całkiem zniknie | |
| |
 |
|