Co to jest? |
Autor | Wiadomość |
adamdamdam Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 2 Skąd: wwa | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 14 Sie, 2011 |
|
| adamdamdam, Witaj! byłeś z tym u lekarza? jeśli nie natychmiast się zgłoś, nie wygląda to dobrze, może to być choroba. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 14 Sie, 2011 |
|
| adamdamdam, całkowicie się zgadzam z GordonGekko - powinieneś się udać na wizytę do lekarza. Od jak dawna to masz? jakiś dłuższy czasz czy pojawiło się to stosunkowo niedawno. Odczuwasz jakiś dyskomfort z tego powodu? np. ból? niemniej zdecydowanie wymaga to wizyty u lekarza. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adamdamdam Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 2 Skąd: wwa | Wysłany: Pon 15 Sie, 2011 |
|
| No właśnie mam to odkąd pamiętam (może nawet od urodzenia), więc wychodziłem z założenia, że to normalne i każdy tak ma. Ostatnio zacząłem się zastanawiać [nawet nie wiem czemu] co to jest i do czego służy i nie mogłem nigdzie znaleźć.
Właśnie w niczym mi to nie przeszkadza - żadnego bólu.
Ciekawe, że w tych 'woreczkach' coś jest i ewidentnie są one ze sobą połączone, gdyż gdy naciskam jeden to to 'coś' przechodzi do innych. Miękkie jak jest rozłożone we wszystkich, a twarde jak skompresowane w mniejszej ilości worków [np w dwoch].
Do lekarza na pewno pójde, bo i tak chciałem iść, ale dopiero w przyszłym tygodniu, bo nie mam narazie wolnego. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Wto 16 Sie, 2011 |
|
| adamdamdam, koniecznie idz do lekarza | |
| |
 |
karamba18 Wiek: 32 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 15 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 16 Sie, 2011 |
|
| Wygląda jakby Twoje krocze miało irokeza. To nie wygląda normalnie. Powinieneś jak najszybciej się z tym udać do lekarza. Może to być niegroźne i wypełnione ropą jakby jakiś defekt ale moim zdaniem wygląda dość niebezpiecznie. Może to jakieś zrakowacenie. | |
| |
 |
johny17l Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 17 Sie, 2011 |
|
| Strasznie dziwne. idz do lekarza | |
| |
 |
okooko333 Wiek: 38 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 37 Skąd: Krk | Wysłany: Sro 17 Sie, 2011 |
|
| Zgadzam się z poprzednikami. Nie wygląda to dobrze. Idź do lekarza jak najszybciej. | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 18 Sie, 2011 |
|
| skoro ma to odkąd pamięta to pewnie nie jest to sprawa aż tak pilna i nie wymaga biegu na izbę przyjęć, jakkolwiek wizyta u lekarza jest jak najbardziej wskazana. na moje nieprofesjonalne oko wygląda to coś jak przepuklina w dość nietypowym miejscu (ale to tylko takie zgadywania). jeśli faktycznie masz to od czasu kiedy byłeś dzieckiem dziwne, że rodzice się tym nie zainteresowali i nie skonsultowali tego z lekarzem. | |
| |
 |
Papus Dołączył: 08 Lut 2006 Posty: 8 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 21 Sie, 2011 |
|
| Dziwna przypadłość. Daj znać jaka diagnoza będzie. | |
| |
 |
|