| Libido, erekcja i te sprawy... | | Autor | Wiadomość | xviroo Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 1 Skąd: Krakow | Wysłany: Wto 16 Sie, 2011 Libido, erekcja i te sprawy... |
|
| Witam, mam bardziej pytanie niż problem... Chciałbym się dowiedzieć jak można skutecznie (i naturalnie) wpłynąć na swoją sprawność seksualną. Nie wiem czy akurat ten dział jest właściwy, ale na pewno uzyskam tutaj odpowiedź spełniającą moje oczekiwania.
Pierwsza sprawa. Libido. Czytałem, że zależy od ilości testosteronu, psychiki i innych tego typu skomplikowanych rzeczy. Zatem moje pierwsze pytanie brzmi: jak, w naturalny sposób, nie faszerując się pigułami o składzie chemicznym zbliżonym do Domestosa, zwiększyć libido? Co należy jeść, ogólnie jak na nie pozytywnie wpłynąć?
Następna rzecz... Nazwijmy to *jakość* erekcji. Z tego co udało mi się wywnioskować to powinno się ćwiczyć mięsień Kegla czy coś takiego. No i znowu: czy jest jakiś sposób żeby tą erekcję ulepszyć naturalnie?
A zatem* jak zwiększyć libido? jak poprawić erekcję oraz ilość spermy? Po prostu jak poprawić swoją SPRAWNOŚĆ SEKSUALNĄ? Czy są jakieś ćwiczenia, co jeśli chodzi o aktywność fizyczną? Jakie konkretnie produkty trzeba spożywać i w jakich ilościach?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam. | | | |  | Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Sro 17 Sie, 2011 |
|
| | xviroo, wiem , że na potencję dobrze wplywa spożywanie surowek z selera | | | |  | lestat20 Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 23 Sie, 2011 |
|
| Witam !!
Ja za to mam ostatnio z tym problem:(
Może któryś z kolegów coś doradzi.
Od paru tygodni mój penis stał się zupełnie leniwy:/ ciężko go w masturbacji doprowadzić do wzwodu nawet oglądanie filmów nie zawsze pomaga jeśli już to nie jest 100% erekcji jakie potrafiłem osiągać. Nawet z rana namiociki zdarzają się coraz rzadziej:((. Wydaje się jakby on był zmęczony znudzony masturbacją i ogólnie zabawą z partnerem:(.
Możliwe, że ostatnio nie jestem w za dobrej kondycji ponieważ potrafię zasnąć na siedząco a nawet sen w nocy powoduje ,że budzę się zmęczony:(
Jeszcze miesiąc temu mogłem odbyć 3 stosunki dziennie lub masturbować sie do 5 razy dziennie ale najczęściej rano i wieczorem po jednym razie. | | | |  | | penis.com.pl | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|