Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Libido, erekcja i te sprawy...
Autor Wiadomość
xviroo 

Wysłany: Wto 16 Sie, 2011   Libido, erekcja i te sprawy...

Witam, mam bardziej pytanie niż problem... Chciałbym się dowiedzieć jak można skutecznie (i naturalnie) wpłynąć na swoją sprawność seksualną. Nie wiem czy akurat ten dział jest właściwy, ale na pewno uzyskam tutaj odpowiedź spełniającą moje oczekiwania.
Pierwsza sprawa. Libido. Czytałem, że zależy od ilości testosteronu, psychiki i innych tego typu skomplikowanych rzeczy. Zatem moje pierwsze pytanie brzmi: jak, w naturalny sposób, nie faszerując się pigułami o składzie chemicznym zbliżonym do Domestosa, zwiększyć libido? Co należy jeść, ogólnie jak na nie pozytywnie wpłynąć?
Następna rzecz... Nazwijmy to *jakość* erekcji. Z tego co udało mi się wywnioskować to powinno się ćwiczyć mięsień Kegla czy coś takiego. No i znowu: czy jest jakiś sposób żeby tą erekcję ulepszyć naturalnie?
A zatem* jak zwiększyć libido? jak poprawić erekcję oraz ilość spermy? Po prostu jak poprawić swoją SPRAWNOŚĆ SEKSUALNĄ? Czy są jakieś ćwiczenia, co jeśli chodzi o aktywność fizyczną? Jakie konkretnie produkty trzeba spożywać i w jakich ilościach?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.

Rufus1 

Wysłany: Sro 17 Sie, 2011   

xviroo, wiem , że na potencję dobrze wplywa spożywanie surowek z selera

lestat20 

Wysłany: Wto 23 Sie, 2011   

Witam !!

Ja za to mam ostatnio z tym problem:(
Może któryś z kolegów coś doradzi.
Od paru tygodni mój penis stał się zupełnie leniwy:/ ciężko go w masturbacji doprowadzić do wzwodu nawet oglądanie filmów nie zawsze pomaga jeśli już to nie jest 100% erekcji jakie potrafiłem osiągać. Nawet z rana namiociki zdarzają się coraz rzadziej:((. Wydaje się jakby on był zmęczony znudzony masturbacją i ogólnie zabawą z partnerem:(.
Możliwe, że ostatnio nie jestem w za dobrej kondycji ponieważ potrafię zasnąć na siedząco a nawet sen w nocy powoduje ,że budzę się zmęczony:(
Jeszcze miesiąc temu mogłem odbyć 3 stosunki dziennie lub masturbować sie do 5 razy dziennie ale najczęściej rano i wieczorem po jednym razie.

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu