Jestem gejem |
Autor | Wiadomość |
sandor17 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 Jestem gejem |
|
| Mam 17 lat. Od zawsze czułem pociąg do mężczyzn.Wiem że jestem gejem.Czasem z tego powodu mam różne samobójcze myśli. Nie chcę aby moja rodzina kiedykolwiek się o tym dowiedziała. Ja wiem że ja taki po prostu się urodziłem i wiem że wy też mnie rozumiecie. Ale inni którzy nie są w naszej sytuacji nie potrafią tego ogarnąć i wyzywają nas od pedałów itp..Jak sobie pomyślę że nigdy nie będę miał żony oraz dzieci to aż mi się płakać chce. Trudno może Bóg chce żebym był całe życie samotny. | |
| |
 |
Plitek Wiek: 53 Dołączył: 04 Sie 2011 Posty: 123 Skąd: Krosno | Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 |
|
| nie przesadzaj to nie koniec świata . . . Trzeba i da się z tym żyć głowa do góry | _________________ Plitek1972 | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 |
|
| A miałeś już dziewczynę? nie było ci z nią dobrze, może nie trafiłeś po prostu na taką która była by dla ciebie odpowiednia. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Wto 09 Sie, 2011 |
|
| sandor17, nie zalamuj sie , zycie geja jest też piekne , tylko musisz siebie najpierw zaakceptować taki jakim jesteś . Nie przejmuj się otoczeniem , patrz na siebie. Powodzenia | |
| |
 |
sandor17 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 09 Sie, 2011 |
|
| Ta tylko to kiedyś i tak wyjdzie na jaw. Moja mama już ma plany wobec mnie.
Najpierw muszę znaleźć dobrą pracę, potem kobitkę, no i wreszcie muszą być dzieci.
Ja powiedziałem ,że nie będę miał nigdy rodziny bo idę do zakonu | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 56 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Wto 09 Sie, 2011 |
|
| sandor17 nigdy nie mów nigdy, bo nie wiadomo co bedzie | _________________ aaa68 | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 |
|
| sandor17, plany rodziców to jedno , a życie to drugie. Niestety nie jest tak w zyciu , czesto tak jak zaplanują sobie nasi rodzice, wiem , że musimy liczyc się ze` zdaniem rodziców , ale nie za wszelką cenę. Jak sie juz usamodzielnisz , bedziesz niezalezny finansowo , wtedy mozesz powiedziec rodzicom , jak chcesz żyć | |
| |
 |
slash460 Wiek: 100 Dołączył: 05 Sie 2011 Posty: 35 Skąd: dupa | Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 |
|
| Dlaczego na myśl, że nie będziesz miał żony chce Ci się płakać, skoro laski Cię nie pociągają? Możesz przecież wyjść za mąż! Czemu obwiniasz boga za swoją orientację? O ile dobrze pamiętam to geje idą do piekła . Może lepiej przestań wierzyć bo i tak nie dostaniesz się do raju. Jeżeli chciałbyś być "normalny" to wydaje mi się że jest spsób na zmianę charakteru i osobowości! Napisz na priv jeżeli cie to zainteresowało.
Ps. Jestem hetero jakby co | |
| |
 |
sandor17 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 |
|
| z tego co wiem to jeśli osoba o skłonnościach homoseksualnych żyje w "czystości"
to może "iść do nieba". | |
| |
 |
slash460 Wiek: 100 Dołączył: 05 Sie 2011 Posty: 35 Skąd: dupa | Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 |
|
| A masturbujesz się? Czy to nie jest samogwałt = grzech? | |
| |
 |
sandor17 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 |
|
| To w takim razie prawie wszyscy mężczyźni (zarówno homo jak i hetero) nie dostaną się do nieba | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 56 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 |
|
| ale nie wszyscy walą | _________________ aaa68 | |
| |
 |
anetka261981 Dołączyła: 10 Sie 2011 Posty: 1 Skąd: z polski | Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 Re: Jestem gejem |
|
| sandor17 napisał/a: | Mam 17 lat. Od zawsze czułem pociąg do mężczyzn.Wiem że jestem gejem.Czasem z tego powodu mam różne samobójcze myśli. Nie chcę aby moja rodzina kiedykolwiek się o tym dowiedziała. Ja wiem że ja taki po prostu się urodziłem i wiem że wy też mnie rozumiecie. Ale inni którzy nie są w naszej sytuacji nie potrafią tego ogarnąć i wyzywają nas od pedałów itp..Jak sobie pomyślę że nigdy nie będę miał żony oraz dzieci to aż mi się płakać chce. Trudno może Bóg chce żebym był całe życie samotny. |
witam cię jestem od ciebie nieco starsza i gdy przeczytałam twój post to aż zadrżałam , na myśl , że taki młody człowiek mający przed sobą jeszcze dużo chwil tych dobrych jak i złych myśli o odebraniu sobie życia Różnie w życiu bywa mam tylko radę dla ciebie nie poddawaj się bo to czy w życiu będziesz szczęśliwy od ciebie zależy!!! rodzice mogą mieć plany wobec ciebie ale to ty decydujesz o swoim życiu nic na siłę . Wiem z doświadczenia ,że czasem jest bardzo żle i mamy wszystkiego dość i wiem również , że warto się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście bo życie jest piękne cudowne a może los cię mile zaskoczy!!!!!!!! powodzenia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sandor17 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 |
|
| więc powiedzcie, mi jak g... lub lesbijka mogą spokojnie żyć.
Jak wygląda wasze życie? | |
| |
 |
slash460 Wiek: 100 Dołączył: 05 Sie 2011 Posty: 35 Skąd: dupa | Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 |
|
| Geje mogą prowadzić jak najbardziej normalne życie. Co prawda może od tego trochę d.... boleć.
Z tym samogwałtem to nie ma zmiłuj! Trzeba się spowiadać albo czeka cię czyściec. Posiedzisz w nim 100lat.
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Za popełnienie samobójstwa idzie się bezpośrednio do piekła!
Dlaczego słowo g... jest automatycznie cenzurowane?! No tak! trzeba nazywać sprawy po imieniu - pedzio to pedzio. | |
| |
 |
|