penis |
Autor | Wiadomość |
martinkalinka Wiek: 59 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 4 Skąd: erlangen | Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 penis |
|
| chce powiększyć penisa czy w moim wieku to możliwe mam 46 lat | |
| |
 |
sirtech 
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 Lepiej zadbać by stał na baczność |
|
| Nie wiem czy warto powiększać, lepiej zadbać by był zawsze gotowy do roboty. | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 |
|
| hej, ja uwazam ze nigdy nie jest za późno na walke ze swoimi kompleksami proponuje Ci poczytac o sposobach na powiekszanie penisa a jest ich teraz naprawde duzo, kazdy znajdzie cos dla siebie.. jezeli masz jakies pytania z checia Ci pomoge wybrac cos odpowiedniego.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 |
|
| całkowicie zgadzam się z wypowiedzią sirtech najważniejsze aby penis był w 100% sprawny i zawsze gotowy do akcji. co z tego, że będzie te kilka cm większy jak będą kłopoty z jego sprawnością. pytanie też po co chcesz go powiększyć. w innym poście napisałeś, że masz 14.5 cm i nie masz z tym żadnych problemów a kobiety nie narzekają. więc walka z kompleksami to raczej nie jest. nie mniej zawsze możesz spróbować powalczyć o te dodatkowe cm. do wyboru masz cały zestaw najróżniejszych ćwiczeń oraz ekstenderów oraz chyba najbardziej skuteczny zabieg chirurgiczny. o wszystkich tych metodach możesz poczytać na tym forum. | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 |
|
| mój znajomy zażywał tabletki viageon które zwiększaja ukrwienia naczyn krwionośnych w tkankach organów płciowych, mysle ze dla kogos kto nie chce konczyc swojej łóżkowej kariery w srednim wieku sa idealne | |
| |
 |
|