Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     16 lat-12 cm czyli powiększanie penisa w okresie dojrzewania
Autor Wiadomość
mlodyx 

Wysłany: Sob 30 Lip, 2011   16 lat-12 cm czyli powiększanie penisa w okresie dojrzewania

Cześć

A więc tak. Mam te 16 lat i mój penis niestety w wzwodzie ma tylko 12 cm. Rok temu było to około 11, 2 lata temu 10 itd.

Jak widać rośnie bardzo powoli. A ja chce to zmienić. Chciałbym dobić do tej granicy 15 cm.
I nie chce czekać, "że może sam urośnie". Chce zapobiec ewentualnemu braku przyrostu.

I tak: poczytałem co nieco , aż natrafiłem na słowa 'buzzer testosteronu'
Chciałbym spróbować brać takie coś przez jakiś okres czasuu, powiedzmy pół roku, i zobaczyć czy będą efekty.

A ręke by mi było jakby podziałał również na drugorzędne cechy płciowe takie jak owłosienie, bo włosów na ciele mam mało.

Zarost praktycznie zerowy, troche 'meszku' pod nosem. Na brzuchu mało co, na klacie - zero.

Co sądzicie o tym pomyśle brania tego buzzera ? Tylko jak macie pisać że sam urośnie to odpuście sobie. Wiem że może urosnąć, ale chce mieć pewność.

Zależy mi na odpowiedziach, i bardzo o nie prosze.

Pozdrawiam

leon1988 

Wysłany: Sob 30 Lip, 2011   

Trudno radzić. Młody jeszcze jesteś. Może Ci potem urosnąć do 20cm ;) chociaż wcale nie musi. Mój znajomy powiedział, ża nagle zaczął mu rosnąć ok 3cm na rok.

gonnabebig 

Wysłany: Sob 30 Lip, 2011   

Rok temu miałem 11 cm,
Sam urusł przez rok ponad 2cm czyli 1 cal,
Ja robię ćwiczenia na penisa ale powinienem mu dać jeszcze szanse,

@mlodyx:
kolego jesteś w tej samej sytuacji co ja zarost na brodzie robi się lecz jasne włosy,
klata mało ale też jasne, brzuch jest co nieco, oczywiście strefy łonowe odbyt pachy są na full, no ale to nie oto chodzi bo te miejsca szybciej zarastają,
jak napisał kolega na górze bywa różnie może nagle zacząć rosnąć,
objawem tego że jeszcze ja dojrzewam jest nasilający się trądzik nie wiem jak u ciebie bywa, ale mnie też to boli że mam 13 cm a nie 15/16/17 na przykład, z pewnością to by mi dało o te 10% więcej pewności siebie ;]...

Co do "buzzer testosteronu" to chyba lekarz musi ci przepisać takie coś, a np u mnie by nie wypaliło bo wzrost jest okej ciała, ponad 180 cm wzrostu, a głownie wtedy są przepisywane takie leki jak jest mały przyrost wzrostu, np mój brat cioteczny to brał bo miał w wieku 18 lat troche ponad 155 cm wzrostu ;], radzę ci poczekać albo zerknąć na pegym.com i zacząć ćwiczyć...

PS: Ja osobiście radzę ci poczekać jeszcze 1/2 lata :)

penis.com.pl
orgasm contol
mlodyx 

Wysłany: Nie 31 Lip, 2011   

No ze wzrostem to nie mam problemu, ponad 185 wzrostu, jakieś 85 kg wagi

No a ten buzzer testosteronu to jest taka 'odżywka' dla tych co ćwiczą, w sklepach z takimi rzeczami jest tego pełno, coś robi że podnosi troche jego poziom

No ale właśnie nie cchce czekać, bo jak się okaże że nic nie pójdzie w góre to se bede pluł w brode że nic nie zrobiłem. No ale z drugiej strony jak by się teraz sam ruszył i rzeczywiście 'podgonił' troszeke to by było dobrze

No ale nie wiem, może zrobie taki eksperyment że zaczne to brać i co miesiąc będe tu zamieszczał wyniki z tego czy coś ruszyło.

Pozdro

I licze jeszcze na jakieś opinie co do zaczęcia tej 'kuracji' ;P

gonnabebig 

Wysłany: Nie 31 Lip, 2011   

Nie ma mowy by w miesiąc podrósł ci sam albo z tym testosteronem, chyba że w tabletach przepisanych przez lekarza,
Penis sam rośnie z roku na rok nie w miesiąc co najwyżej poczekaj rok lub dwa i odwiedź pegym.com i rób serje JP's 90 day beginner, ludzie po 2-3 cale powiększają penisy, ale trzeba być dokładnym to jest jak z ćwiczeniami na siłowni...
Jedyne co teraz możesz zrobić to pogadać z ojcem ale sam się bym wstydził więc nie radze,
łatwiej by ci było udać się do rodzinnego lekarza a on by cię uspokoił ;]

mlodyx 

Wysłany: Pon 01 Sie, 2011   

Nie chodzi mi żeby w miesiąc urósł, ale żeby co miesiąc go mierzyć. No bo przecież jak rośnie np 1 cm w ciągu roku to na miesiąc mu około 1 mm przybywa.

A te buzzery rzeczywiście podwyższają poziom testosteronu, no a branie czegoś takiego przez dłuższy okres może coś zdziałać

Jestem spokojny, wbrew pozorom, w sumie dobijając do kości łonowej mam 13 cm, także 2 cm jeszcze i wrzucam na luz ;d

gonnabebig 

Spróbuj jak chcesz, ja wole pegym.com
JP's 90 day beginner, koleś w pół roku 3 cale powiekszył foty były wszystko opisał ;].

z 600 osób które skończyły 90 dni sesji 7 uznało że to nic nie daje a reszta ma ponad 2+ cale w rozmiarze i 1,5-2+ cale w obwodzie na plusie ! ;], ja mam 18 lat niedługo i nie mam zamiaru czekać aż sam urośnie czy nie, życie mija szybko, jak coś sobie zrobię przez te ćwiczenia to będę żałował ale mała szansa jest na to z tego co widzę po opiniach ludzi.

mlodyx 

no to ideałem będzie połączenie ćwiczeń, tego buzzera, i jeszcze tego co sam urośnie ;d

w tym tygodniu zaczynam, będzie relacja, fotka + dokładny pomiar, i co miesiąc aktualizacja ;d

gonnabebig 

Ja jutro kupuje w sportowym Vitalmax L-arginine,
Pomaga w krążeniu krwi,
Poprawia potencję,
Rozluźnia i poszerza naczynia krwionośne, na dodatek tego posiada hormon wzrostu ,
Połączę to z siłownia + ćwiczeniami na Penisa efekty powinny być duże zobaczymy...

Odpowiedz do tematu