Pytanie odnośnie wędziadełka |
Autor | Wiadomość |
gonnabebig Wiek: 31 Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 Pytanie odnośnie wędziadełka |
|
| Nie mam czym zdjęć zrobić więc opiszę, mogę ściągnąć skórę bez bólu za napletek,
lecz jak mam full erekcje i ściągnę skórę do połowy penisa główka idzie w dół i penis się krzywi czy to normalne?, nie boli mnie jak ściągam skórę nic a nic...
nie mam czym fotki zrobić ale znalazłem podobne zdjęcie z podobnym problemem
http://t2.gstatic.com/ima...Y0NHrfvjWtekSMg
na tym zdjęciu jest podobnie jak ściągnę tak skórę to się penis chowa w dół, po ściągnięciu za główkę jest dobrze. | _________________ ----------------------
hardy | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 |
|
| Moim zdaniem, u każdego jak się naciągnie napletek to żołądź schyli się do dołu, ale tylko trochę a nie aż tak jak na tym foto. | |
| |
 |
gonnabebig Wiek: 31 Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 31 Lip, 2011 |
|
| No u mnie trochę główka schodzi, nie wiem może przy stosunkach to się naciągnie trochę, jeszcze jestem prawiczkiem ;].
Bardzo dziękuję za odpowiedź. | _________________ ----------------------
hardy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Wto 02 Sie, 2011 |
|
| hehe, patrze i tak sobie myślę, ze to mój penis
No i faktycznie to moje zdjecie, gdzie je znalazles?
Nadal nie wiem czy to źle, ale moge cie zapewnic ze podczas stosunku jest wszystko cacy, pozdro | |
| |
 |
gonnabebig Wiek: 31 Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 03 Sie, 2011 |
|
| Zdjęcie z google po wpisaniu krótkie wędziadełko xDDD
sorry za umieszczenie twojego zdjęcia nie mam aparatu by swoje dac xD | _________________ ----------------------
hardy | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Sro 03 Sie, 2011 |
|
| haha faktycznie.
spoooko przeciez to nic złego | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 03 Sie, 2011 |
|
| ja_89, przynajmniej Twój penis jest już sławny | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|