Owłośienie. |
Autor | Wiadomość |
Heron Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 Owłośienie. |
|
| Witam.
Mam taki problem, chociaż nie wiem czy to problem czy ma tak być
Mianowicie chodzi mi o to że na penisie pojawiają mi się cebulki, i z nich po mału wyrastają włoski. Na razie nie ma tego dużo.
Ale cebulki są tylko z jednej strony. Czy to znaczy że będę mieć penisa obrośniętego z jednej strony?! | |
| |
 |
Anonimowy92 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 21 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 |
|
| Hahahah
Wróć na to forum za jakieś 5 - 6 lat. | |
| |
 |
Heron Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 |
|
| Tak trudno odpowiedzieć na pytanie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 |
|
| Ile masz lat? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 |
|
| włosy na penisie są sprawą zupełnie normalną. zazwyczaj jest ich znacznie mniej niż na mosznie i oczywiście nieporównywalnie mniej niż w okolicach podbrzusza. nie masz się czym przejmować. jeśli Ci bardzo przeszkadzają lub będą w przyszłości to zawsze możesz je zgolić.
i tak jak pytał GordonGekko ważne jest ile masz lat. bo nie wiadomo czy Twoje włosy łonowe dopiero zaczęły rosnąć czy już rozwój się zakończył. | |
| |
 |
|