Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mała porada, odnoścnie mojej rozpiski :>, co dodać co ują
Autor Wiadomość
gonnabebig 

Wysłany: Wto 26 Lip, 2011   

Ja zaciskając mięsień PC robie około 50 powtórzeń potem 10 takich z zaciskaniem po 3-5 sekund i potem doprowadzam się do erekcji i wstrzymuje wytrysk z całych sił często się udaję ale czasem są wytryski lecz nie czuje przy tym ulgi w jądrach i podniecenia więc mogę jechać dalej jak gdyby nigdy nic :D ,

Widziałem twój temat dziś napiszę jak skończę ćwiczenie :D ,
Widzisz co do twojej długości mi by starczyło 16 / 17 długości 14 obwód to jest duży penis :D
Nie wiem jak ty możesz się bzykać naprawdę Przecież to sprawia bul pochwa ma do 4 cali
jakiś 10 - 11 cm XD pewno nie zdarza ci się umoczyć całego nie :D ?

Wytrwaly 

ale to wstrzymywanie wytrysku musi byc chooolernie niekomfortowe i nieprzyjemne?

ten obwod jest maly dla mnie..bo ja pisalem my sie przyzwyczajamy do widoku penisa i dla nas jest NORMALNY

co do twego pytania odnosnie seksu..z moją partnerką nową jest tak, ze ciezko mi jest w nią wejść :P ale jest ok. erekcja mi opada czasami ale mysle ze to wina stresu. B spotkalm sie z nią kilka razy

gonnabebig 

Nie, nie jest niekomfortowe wstrzymywanie po prostu jakbyś się spuścił bez podniecenia sama sperma wypływa nie wystrzela, 2 razy udało mi się ją cofnąć, kompletnie i nie było wytrysku ale musisz mieć to bardzo wyćwiczone bo przy wytrysku jest duże ciśnienie i ciężko wstrzymać mięsień PC.
Doprowadzam się do erekcji wstrzymuje i tak 2/3 razy.

Jeżeli chodzi o partnerki to nie mam jakoś odwagi jeszcze ponieważ, nie wiem jaka będzie reakcja na mój interes ;] zobaczymy ;D.

PS: za kilka godzin zrobię ćwiczenie według twoich wskazówek i napisze jak było mam nadzieje, że będzie git ;]

[ Dodano: Czw 28 Lip, 2011 ]
@Wytrwaly

Coś jest nie tak zrobiłem dziś 30 min jelqing + 5 horizontal na koniec PC,

Robiłem jelq według twoich rad czyli jak opadała erekcja mastrubowałem się, ale nie było dużego ciśnienie w penisie nie czułem by coś to dało miarka nic sie nie zmienia po i przed treningiem takie same wymiary powinien być coś spuchaniety :O...

1 reka zajmuje mi 1 sec puszczam 1 i 2 już jest u nasady, może zły nawilżacz ...

przy 30 min jelq aż z 7-8 razy musiałem się masturbować szybko erekcja opada.

Co ty na to ;/?

penis.com.pl
viamax
Odpowiedz do tematu