| broda |
| Autor | Wiadomość |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 |
|
| | Zgadzam się z przedmówcą, dla mnie też pierwszy, młodzieńczy wąsik wygląda dość śmiesznie i niepoważnie. Rozumiem, że jest to normalne stadium pośrednie pomiędzy gładką twarzą a normalnym dorosłym zarostem ale jednak pewnego komizmu nie można mu odmówić. | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 |
|
| Ja uważam że od razu trzeba zgolić młodzieńczy wąsik! potem widzi się takiego 'zaniedbanego człowieka' śmiesznie i dziwnie to wygląda. Zauważcie też że tendencje do tego typu 'wąsika' mają bardziej bruneci, szybciej u nich to widać. Pozdro! | |
| |
 |
Pablo91 Wiek: 34 Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 6 Skąd: PL ŚL | Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 |
|
| | Malachi napisał/a: | | Najlepiej od razu zgolić i pozwolić na rozwinięcie się silniejszego zarostu - bardziej męskiego i lepiej wyglądającego. To moje zdanie. |
O.k. zgoda więc pytanie jakie są najlepsze sposoby na pielęgnację zarostu żeby się rozwinął i wygladał po męsku jak najszybciej | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Nie 24 Lip, 2011 |
|
| | Powiem tak pierwszy wąsik u mężczyzny ma postać takiego meszka, który wg mnie (i innych forumowiczów także) niezbyt ładnie wygląda. Ja z tego względu postanowiłem jak najszybciej go zgolić. Zauważyłem, że po kilku goleniach zarost stał się twardszy i bardziej obfity - wyglądał bardziej dojrzale i nie ośmieszał. To jest moje zdanie. | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
| |